Επιχείρησε να περάσει χυμό με ναρκωτικά σε κρατούμενο και βρέθηκε στο κελί

Προσπάθησε να προμηθεύσει με ναρκωτικά κρατούμενο, σε αστυνομικά κρατητήρια της Λεμεσού 24χρονος, ο οποίος πιάστηκε από την Αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.15μ.μ. χθες, 24χρονος μετέβηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, όπου παρέδωσε μία τσάντα με τρόφιμα και χυμούς, για να δοθούν σε 26χρονο, που τελεί υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια. Από τον έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί στα πιο πάνω προϊόντα, εντοπίστηκε μέσα σε συσκευασία χυμού, ένα καλαμάκι, το οποίο περιείχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,5 γραμμαρίου περίπου.
 
Ο 24χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 25χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο
Ραουνά: Στην κυπριακή Προεδρία θα αναδειχθεί τι σημαίνει κράτος υπό κατοχή
Λάμι: Το ΗΒ υποστηρίζει σταθερά την διαδικασία λύσης υπό τον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Βούλα-Πάνω από 30 τραυματίες, ανάμεσά τους 12 ανήλικοι
Άλλο πρόσωπο έδειξε τον 18χρονο για την επίθεση στην Αγία Νάπα, αρνείται ανάμιξη-Ψάχνουν άλλους έξι
Στήνουν στον τοίχο Σαββίδη και Αγγελίδη τα κόμματα μετά το νέο φιάσκο στο ΕΔΑΔ-«Επιβάλλεται η παραίτηση»
Συνελήφθη 42χρονος για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 19 κιλά κάνναβης και χρηματικό ποσό
Παίρνει θέση για τις καταδίκες από ΕΔΑΔ η Επίτροπος Ισότητας-«Αποτελούν, τουλάχιστον, αφορμή για σοβαρή αυτοκριτική»
Πυρά Οικολόγων κατά Εισαγγελίας μετά την καταδίκη από ΕΔΑΔ-«Ποιος θα πληρώσει τη λανθασμένη απόφαση του κ. Αγγελίδη;»