Δεκατριάχρονη ύποπτη για ληστεία ντελιβερά-Αποσυναρμολογήθηκε η μοτοσικλέτα του

Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό, με θύμα 28χρονο ντελιβερά. Άγνωστοι άρπαξαν τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 19:10, ο 28χρονος μετέβη σε πολυκατοικία της πόλης για να παραδώσει φαγητό. Ωστόσο κατά την αποβίβαση του, δύο πρόσωπα του επιτέθηκαν και υπό την απειλή μαχαιριού άρπαξαν τη μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο αργότερα, μέλη της Αστυνομίας έλαβαν πληροφορία για πρόσωπα τα οποία αποσυναρμολογούν μοτοσικλέτες σε πολυκατοικία της πόλης και στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης.

Εκεί εντοπίστηκαν πέντε πρόσωπα, τα οποία στη θέα των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Αστυνομικοί εντόπησαν στο χώρο 13χρονη, η οποία οδηγήθηκε στο τμήμα για ανάκριση.

Στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, εντοπίστηκαν τρεις μοτοσικλέτες, μεταξύ των οποίων και η μοτοσικλέτα του 28χρονου.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι και οι άλλες δύο μοτοσικλέτες είχαν καταγγελθεί, ως κλοπιμαίες, τις προηγούμενες μέρες .

Η 13χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρίθηκε στην παρουσία της μητέρας της και ακολούθως αποδεσμεύθηκε.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή παραδίδεται το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ
Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για την απόφαση καταπέλτη από ΕΔΑΔ: «Οπωσδήποτε εξαιρετικά προβληματική»
Από βδομάδας η απόφαση των εκπαιδευτικών οργανώσεων μετά την πρόταση από τον Πρόεδρο
Ραουνά: Στην κυπριακή Προεδρία θα αναδειχθεί τι σημαίνει κράτος υπό κατοχή
Λάμι: Το ΗΒ υποστηρίζει σταθερά την διαδικασία λύσης υπό τον ΟΗΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκρούστηκαν δύο λεωφορεία στη Βούλα-Πάνω από 30 τραυματίες, ανάμεσά τους 12 ανήλικοι
Άλλο πρόσωπο έδειξε τον 18χρονο για την επίθεση στην Αγία Νάπα, αρνείται ανάμιξη-Ψάχνουν άλλους έξι
Στήνουν στον τοίχο Σαββίδη και Αγγελίδη τα κόμματα μετά το νέο φιάσκο στο ΕΔΑΔ-«Επιβάλλεται η παραίτηση»
Συνελήφθη 42χρονος για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό
Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 19 κιλά κάνναβης και χρηματικό ποσό