Τρόμος σε σχολείο στην Τουρκία-Οπλισμένος άντρας εισέβαλε στο κτίριο

Ο Μουράτ Εκιντζί, ο οποίος εργαζόταν στη γενική επιστασία του σχολείου στην Αγκυρα, πυροβόλισε και τραυμάτισε τον διευθυντή Σεραφετίν Αλί Γκιουριουλέρ, αφού εισέβαλε ένοπλος στο γραφείο του.
 
Ο δράστης, που δεν συμμορφώθηκε με τις εκκλήσεις της Αστυνομίας να παραδοθεί, προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Στο μεταξύ, ο διευθυντής του σχολείου, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής. Οπως ανακοινώνεται, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
 
Ο επίδοξος δολοφόνος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το σχολείο δεν λειτουργούσε κατά τη διάρκεια του περιστατικού και κανένας μαθητής δεν ήταν μέσα στο κτίριο.
 
Ο κυβερνήτης της Αγκυρας, που προέβη σε σχετική δήλωση για το ακραίο περιστατικό, δήλωσε: «Δεν κινδυνεύουν μαθητές». Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας προανήγγειλε έρευνα.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Νέα στοιχεία για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-«Βγήκαμε στο μπαλκόνι»
Αγκαλιά 30 εκ. λιρών-Πόσα θα κληθεί να πληρώσει ο διευθύνων της Astronomer σε περίπτωση διαζυγίου
Η Ουάσιγκτον ανακαλεί τις βίζες των βραζιλιάνων δικαστών που διεξάγουν τη δίκη κατά του Μπολσονάρου
Στήριξη στις προσπάθειες Γκουτέρες για το Κυπριακό εξέφρασε ο Μακρόν-Το ευχαριστώ του ΠτΔ
Μήνυση Τραμπ στην Wall Street Journal και στον Μέρντοχ-Ζητά 10 δισ. δολάρια για άρθρο με τον Επστάιν
Κατάπαυση του πυρός συμφώνησαν Ισραήλ και Συρία-Κάλεσμα να αφήσουν τα όπλα οι πολίτες
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Απολύθηκε ως δεσμοφύλακας, προσλήφθηκε ως νεκροτόμος-Ποινική έρευνα για εξαπάτηση του δημοσίου
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου