Η πρώτη αντίδραση της ΑΕΚ για τις βόμβες με τα στημένα και τον Λαρένα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση από την Ισπανία, για εμπλοκή της ΑΕΚ, σε στημένους αγώνες με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Χόρχε Λαρένα να φέρεται ως εμπλεκόμενος σε αυτό το δίκτυο.

«Η Αστυνομία της Ισπανίας έχει στοιχεία που αμφισβητούν την καθαρότητα τεσσάρων αγώνων του κυπριακού ποδοσφαίρου στο τέλος της σεζόν 2017-18. Η ομάδα του Χόρχε Λαρένα (ΑΕΚ) συμμετείχε σε όλα αυτά», υποστηρίζει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα. 

Δείτε εδώ το δημοσίευμα

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, παρακολουθούν έκπληκτοι, τα όσα υποστηρίζουν οι Ισπανοί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν κάτι περισσότερο, αφού ο Λαρένα, έχει ήδη αποχωρήσει από την ομάδα και δεν υπάρχει καμία επαφή μαζί του.

 «Πέφτουμε από τα σύννεφα. Παρακολουθούμε αποσβολωμένοι τα δημοσιεύματα και δεν έχουμε να προσθέσουμε για την ώρα κάτι περισσότερο», ήταν το επίσημο σχόλιο εκ μέρους του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας της Λάρνακας, Κυριάκου Δημητρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Μέσω Ελλάδας έφθασαν στην Κύπρο τα 18 κιλά κάνναβης-Είχαν δηλωθεί ως... ανδρικά παντελόνια
Το Κυπριακό στην ατζέντα της συνάντησης Γκουτέρες-Μητσοτάκη, ικανοποίηση για τον διορισμό Ολγκίν
Νέα ένσταση για την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη λόγω της ιδιότητας του ως διευθυντής της ΕΔΕΚ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε άρση των οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Συρίας
Για μια εβδομάδα στην Κύπρο η Ολγκίν-Σχεδιάζει επαφές και με τις εγγυήτριες δυνάμεις
«Σας κοιτάμε με ειλικρίνεια»-Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη στοματική υγεία για τους εγκλωβισμένους και επανεγκατασταθέντες
Έρευνα και για σεξουαλική κακοποίηση των δύο παιδιών της 32χρονης Κύπριας-Οι ζωγραφιές στο σώμα τους ήγειραν υποψίες
Η Κομισιόν... χτυπά Shein και Temu-Προτείνει πάγια χρέωση δύο ευρώ σε κάθε δέμα μικρής αξίας
Εγκρίθηκε το 17ο πακέτο κυρώσεων ΕΕ κατά Ρωσίας-Στο στόχαστρο ο σκιώδης στόλος και οι υβριδικές επιθέσεις