ΒΙΝΤΕΟ: 'Ετσι άνοιξε τον... χορό με Σελίν η Ανόρθωση, ακολούθησε άμεσα ο Κίνγκσλεϊ

Ντέρμπι με τα... όλα του στο Αντώνης Παπαδόπουλος, όπου Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα, έχουν καταφέρει να σκοράρουν από ένα τέρμα στα οκτώ πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ στο 7'. Ο Καλτσάς, εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, με τον Σελίν, να κερδίζει στον αέρα την άμυνα της Σαλαμίνας και να ανοίγει το σκόρ.

Οι ερυθρόλευκοι, αντέδρασαν άμεσα, με τον Κίνγκσλεϊ. Ο επιθετικός της Σαλαμίνας, πήρε την πάσα μέσα στην περιοχή βάζοντας πλάτη τον Βργκοτς. Κατάφερε γύρισε και με όμορφο πλασέ έφερε το ματς στα ίσα στο 8'.

 

Δειτε Επισης

Απελαύνονται από το Ισραήλ οι τέσσερις Γάλλοι ακτιβιστές του πλοίου για τη Γάζα
Ν. Χριστοδουλίδης: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου
Η ανάγνωση Νομικής Κλινικής για την απόφαση ΕΔΑΔ-«Ενισχύει τη νομική φαρέτρα των ιδιοκτητών»
Προπονητής που κατηγορείται για σοβαρά ποινικά αδικήματα μετέβη σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε δημοτικό
Επικό ξέσπασμα Κινέζας επιβάτιδας στο αεροδρόμιο του Μιλάνο-Κυλιόταν στο πάτωμα για υπέρβαρη βαλίτσα
Απορρίφθηκε η έφεση εναντίον της ΕΤΥΚ και μελών της για απεργία στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Κύπρου
Προωθεί σειρά νομοσχεδίων για βελτίωση της δημόσιας υγείας το Υπουργείο-«Το ΓεΣΥ ήρθε για να μείνει»
Έστειλε μηνύματα για Κυπριακό ο Λετυμπιώτης στο συνέδριο της ΠΣΕΚΑ-«Πρωταρχικός στόχος η επανέναρξη διαπραγματεύσεων»
Έκλεψε όχημα, καταδιώχθηκε και προσέκρουσε σε δέντρο στη Λάρνακα-Τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος
Ερμηνεύει όπως θέλει την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Τατάρ-«Κατέρρευσαν οι καταπιεστικές πολιτικές του Χριστοδουλίδη»