Γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ. ο δολοφόνος του Αφγανού στην Ομόνοια-Είναι σεσημασμένος

Στη διάθεση της Αστυνομίας βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία ταυτότητας του αλλοδαπού, ο οποίος δολοφόνησε χθες Πέμπτη έναν Αφγανό στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, ύστερα από αιματηρή συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ αντίπαλων ομάδων διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.
 
Οι αστυνομικοί συνέλεξαν μαρτυρίες ατόμων που ήταν παρόντα στο συμβάν, ενώ έχουν οπτικό υλικό στη διάθεσή τους που απεικονίζει τη στιγμή της δολοφονίας. Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί, είναι σεσημασμένος και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο Αφγανός που δολοφονήθηκε επίσης είχε απασχολήσει τις Αρχές. Τόσο ο καταζητούμενος Πακιστανός όσο και το θύμα ασχολούνταν με τη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών.
 
Στην αιματηρή συμπλοκή συμμετείχαν συνολικά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, 40 άτομα. Το άτομο που τραυμάτισε θανάσιμα τον Αφγανό, μετά την αποτρόπαια πράξη του έτρεξε και εξαφανίστηκε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πάντως, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων για τον εντοπισμό του που δεν αποκλείεται να φέρει σύντομα αποτελέσματα.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο αντίπαλες ομάδες Αφγανών και Πακιστανών συγκρούστηκαν με μαχαίρια και λοστούς μέρα μεσημέρι, παρουσία περαστικών και καταστηματαρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες αντιμάχονταν για το ποια θα πάρει τις καλύτερες θέσεις πώλησης στην Ομόνοια.
 
Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων είναι τέτοιος στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να οδηγήσει σε συρράξεις και αιματηρές συμπλοκές. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε μία τέτοια συμπλοκή, με τραγικό αποτέλεσμα έναν νεκρό Αφγανό στη συμβολή των οδών Σαπφούς και Μενάνδρου.
 
Ο Αφγανός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου στη συνέχεια κατέληξε. Το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ακούστηκαν πυροβολισμοί, τους οποίους επιβεβαίωσαν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., καθώς στο σημείο βρέθηκαν 11 κάλυκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και δεύτερος Αφγανός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής στην οδό Μενάνδρου.
 
Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Καταδίκη νοσηλευτή που έβαλε κρυφή κάμερα στις συναδέλφους του και κατέγραφε ιδιωτικές στιγμές-«Ταπείνωση, εξευτελισμός και προσβολή»
Σχεδόν στα μισά του δρόμου οι ανακλήσεις οχημάτων-Καθοριστικοί μήνες Μάιος και Ιούνιος για το χρονοδιάγραμμα
Καθήλωσαν οι μαρτυρίες νεαρών κωφών-«Πώς είναι μέτρια η ζωή μέσα στην σιωπή; Όταν δεν ακούω ήχους, τον κίνδυνο...»
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης