Tη Δευτέρα παραδίδεται τελικά στον Κληρίδη το πόρισμα για την υπόθεση Μεταξά

Το πόρισμα των ποινικών ανακριτών για τους χειρισμούς της Αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση των κατά συρροή δολοφονιών αλλοδαπών γυναικών και παιδιών, θα διαβιβαστεί στον Γενικό Εισαγγελέα τη Δευτέρα το πρωί, όπως πληροφορείται.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, συζήτησε προχθές την έκθεση του Προέδρου της, Ανδρέα Πασχαλίδη, όσο και το πόρισμα των ποινικών ανακριτών όσον αφορά τους ισχυρισμούς κατά μελών της Αστυνομίας για ολιγωρία στη διερεύνηση των συνθηκών εξαφάνισης ελλειπόντων προσώπων.
 
Στην ανακοίνωσή της, η Αρχή αναφέρει ότι η απόφασή της, μαζί με το πόρισμα των ανακριτών, την έκθεση του Προέδρου και το σύνολο του αποδεικτικού υλικού, θα κοινοποιηθεί, ως ο Νόμος ορίζει, στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, για μελέτη και λήψη τελικής απόφασης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πεπεισμένος ο Τραμπ για το Φορντό-«Δεν γνώριζαν οι Ιρανοί, απομάκρυναν μόνο τους εαυτούς τους όχι το ουράνιο»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά στο δημοτικό Λυκαβητού στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν δύο αίθουσες
Η εβδομάδα που πέρασε ανήκει στον Ντόναλντ Τραμπ-Το σερί των επιτυχιών και οι προκλήσεις
Τουλάχιστον 23 νεκροί και δεκάδες Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στη Γάζα
Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη-Νεκροί πατέρας και 13χρονος γιος μετά από τροχαίο
The Times: Οι Ισραηλινοί είχαν διεισδύσει στο Ιράν τουλάχιστον από το 2010 και χαρτογραφούσαν τα πυρηνικά
Φωτιά μετά από χρήση σμυριλίου στην Κακοπετριά-Καταγγέλλει τους εμπλεκομένους το Τμήμα Δασών
Συνολικά 53 Κύπριοι έφυγαν από Ιράν και Ισραήλ-Πάνω από 3000 ταξιδιώτες στην Κύπρο λόγω εκτροπής
Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του στην Αχαΐα-Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας
Εκτελέσεις, συλλήψεις και παράνοια στο Ιράν μετά το τέλος του πολέμου-Πού κρυβόταν ο Χαμενεΐ