Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Κρήτη

Σεισμός 4,9 Ρίχτερ έγινε στις 18:02 στην Κρήτη. Ο σεισμός έγινε 39 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Καρπάθου και είχε εστιακό βάθος 2 χιλιόμετρα.

Μάλιστα, έγινε 169 χιλιόμετρα ανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης. 

Πιο συγκεκριμένα, η ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε 20 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις δίνουν τον σεισμό από 4,7 έως 4,9 Ρίχτερ. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία Καλύμνου, ο σεισμός ήταν αρκετά ισχυρός αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει τηλεφωνήσει κανένας πολίτης για να ζητήσει βοήθεια. Σε επικοινωνία που είχε το ethnos.gr με την υπεύθυνη κίνησης Κέντρου Υγείας Καλύμνου, αναφέρθηκε το εξής: «Ό,τι κουνηθήκαμε, κουνηθήκαμε για να μην λέμε ψέματα, αλλά όλα είναι καλά, είμαστε συνηθισμένοι και οι ρυθμοί μας συνεχίζονται κανονικά»

Δειτε Επισης

Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ
Εμμονικός με τη γειτόνισσα του 44χρονος στην Ελλάδα-Της έκανε σεξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη
Ελεύθερος υπό όρους ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου
Άγριος καβγάς Γεωργιάδη και Πολάκη-«Να δω αν θα έρθεις με παντελονάτη ενδυμασία στο Δικαστήριο, λες π@π@ριές…»
BINTEO: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα