Δεν προπονήθηκαν κανονικά ούτε και σήμερα οι Σέζαρ και Νουρ

Συνέχισε με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση η Νέα Σαλαμίνα. 

Όπως ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι, οι Σέζαρ και Νούρ ακολούθησαν μέρος του κανονικού, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, είναι κανονικά στη διάθεση του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Αναλυτικά: 

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την συμπολίτιδα Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος στις 17:00.

Jordi Cesar και Farshad Noor ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και η συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί κατα την αυριανή προπόνηση.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή μας Σάββα Πουρσαιτίδη.

 

Δειτε Επισης

Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ
Ικανοποίηση ΥΠΕΣ για την έγκριση της πρότασης της Κυβέρνησης για ψήφο στα 17-«Εμπιστευόμαστε τους νέους μας»
Ομόφωνο ναι της Ολομέλειας για δικαίωμα ψήφου από τα 17-Σε ισχύ από τις Προεδρικές του 2028
Βελτίωση της ποιότητας του νερού δείχνουν οι έλεγχοι των Βάσεων στο Lady’s Mile-«Ασφαλείς για κολύμβηση»
Καταδίωξη σκάφους με πυροβολισμούς ανοικτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη ένα πρόσωπο
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν
«Όχι» Δικαστηρίου στο αίτημα για εκ νέου κλήτευση μάρτυρα στην υπόθεση Γιαννάκη
Πέντε εντάλματα σύλληψης για τα έγγραφα στην οικία δεσμοφύλακα