Βαρύς οπλισμός βρέθηκε σε σπίτι σεσημασμένου 79χρονου στη Θεσσαλονίκη

Βαρύ οπλισμό αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών σε σπίτι 79χρονου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν ένα υποπολυβόλο, τύπου Scorpion, τέσσερις γεμιστήρες και 132 φυσίγγια που κατείχε παράνομα και υπό αυτές τις συνθήκες συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για παλιό γνώριμο των διωκτικών αρχών, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας που φέρεται να τέλεσε τον Απρίλιο του 2015 στην Περιστερά Θεσσαλονίκης.

Τότε, κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε εναντίον δικαστικού επιμελητή και ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου, όταν πήγαν να εκτελέσουν δικαστική απόφαση που αφορούσε την αποβολή του από έκταση που είχε καταλάβει παράνομα. Για την υπόθεση εκείνη εκκρεμεί εισαγγελική διάταξη για έκτιση του υπολοίπου της ποινής του.

Τον τελευταίο καιρό αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμαριάς, διεξήγαγαν έρευνες, ύστερα από τον εντοπισμό (τον περασμένο Δεκέμβρη) δύο γεμιστήρων υποπολυβόλου όπλου με 31 φυσίγγια σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας όπου διαμένει. Ως ιδιοκτήτης τους ταυτοποιήθηκε ο 79χρονος και κατόπιν αυτού ακολούθησε η έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου τελικά βρέθηκε ο οπλισμός για τον οποίο και συνελήφθη.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Δεν μπορεί να θυμηθεί λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου τι ακριβώς έγινε με τα παιδιά-«Με κυριεύουν δαίμονες»
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Τι οδήγησε στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Οι 80 καταθέσεις και ο ασφυκτικός θάνατος των βρεφών
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή