Μεθυσμένος οδηγός ταξί προκάλεσε καραμπόλα και τραυμάτισε αστυνομικό

Τα αίτια τροχαίας σύγκρουσης με ελαφρούς τραυματισμούς, που συνέβη χθες βράδυ στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.
 
Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11μ.μ. χθες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, οδηγός ταξί στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο του αυτοκίνητο, που οδηγούσε 26χρονος και το οποίο βρισκόταν σε αναμονή, στα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης με τις οδούς Λούθερ Κινγκ και Παύλου Βαλδασερίδη. Από τη σύγκρουση, το δεύτερο όχημα κινήθηκε μπροστά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με προπορευόμενο αστυνομικό όχημα, με οδηγό μέλος της Αστυνομίας.
 
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές στα τρία οχήματα, ενώ ο 26χρονος οδηγός και το μέλος της Αστυνομίας, τραυματίστηκαν ελαφρά. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.
 
Στη σκηνή του τροχαίου, οι τρεις οδηγοί, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοόλης, με τον 26χρονο να έχει ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του κάτω από το προβλεπόμενο όριο και το μέλος της Αστυνομίας μηδενική ένδειξη. Ωστόσο η ένδειξη του αλκοτέστ για τον 48χρονο, ήταν πολύ πιο πάνω από το όριο και οδηγήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης. Με χαμηλότερη τελική ένδειξη τα 123μg%, ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Καταστράφηκαν 400 πάσσαλοι της ΑΗΚ από την πυρκαγιά-Εγκαταστάθηκαν γεννήτριες σε επτά κοινότητες
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
Τρεις άμαχοι νεκροί σε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
Πάνω από 20 νεκροί σε επιθέσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
LIVE: Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις
Ο τρόπος λειτουργίας του RescEU, η ανάγκη στήριξης της Κύπρου και το αίτημα των ευρωβουλευτών
Στάχτη οι ευθύνες, ούτε λόγος για λανθασμένους χειρισμούς-Προσμέτρησαν οι δύο θάνατοι στην επιτυχία, ζητήθηκαν ευχαριστίες
Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»