Ετοιμάζουν φιέστα για την περίκλειστη Αμμόχωστο στα κατεχόμενα

Την είδηση της πραγματοποίησης "συνάντησης στρογγυλής τραπέζης" αυτό το Σάββατο, στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, την οποία διοργανώνει η Ένωση Δικηγόρων Τουρκίας, με τη συμμετοχή του Τούρκου Αντιπροέδρου, Φουάτ Οκτάι και του Τούρκου Υπουργού Δικαιοσύνης, Αμπντουλαχμίτ Γκιουλ, μεταδίδει σήμερα το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA.
 
Να σημειωθεί ότι η είδηση μεταδόθηκε χθες από την τ/κ ιστοσελίδα Νόκτα Κίπρις και αναφέρεται σήμερα και στον τ/κ Τύπο.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DHA, στην ολοήμερη συνάντηση θα ληφθούν "νομικές και πολιτικές αποφάσεις", οι οποίες θα ανακοινωθούν στην κοινή γνώμη.

Στη εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης ο "πρωθυπουργός" Ερσίν Τατάρ, ο "υπεξ" Κουντρέτ Οζερσάι, καθηγητές διεθνούς δικαίου, πρώην Πρέσβεις, εκπρόσωποι τουριστικών οργανώσεων και εκπρόσωποι τουριστικών επιμελητηρίων. Το πρακτορείο DHA σχολιάζει ότι είναι η πρώτη φορά μετά το 1974 που πραγματοποιείται συνάντηση στην κλειστή πόλη των Βαρωσίων σε υψηλό επίπεδο. 

Δειτε Επισης

Τραβούν τέρμα το σχοινί οι Τούρκοι-Ανακοινώνει χάρτη Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού το ψευδοκράτος
Συναντήθηκε με Γκουτέρες ο Πρόεδρος-Ενημερώθηκε για τις επαφές Ολγκίν στην Τουρκία
Συνομίλησαν για το Κυπριακό και για τις εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή Πρόεδρος και Αμπντάλλα
Στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς ο Πρόεδρος-Συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας
Από τον Ίλον Μασκ στους αριστίνδην-Οι ευκαιριακές συμμαχίες αυξημένου ρίσκου χωρίς πολιτικό υπόβαθρο
Στη Γαλλία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Διάσκεψη του ΟΗΕ για τους Ωκεανούς
Το (never)surrender των κομμάτων στην ανυποληψία, οι ασφυκτικές πιέσεις και οι σύγχρονοι «σωτήρες»
Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση του με Ολγκίν ο Γεραπετρίτης-«Μόνη οδός για πρόοδο στο Κυπριακό ο διάλογος»
Αντιδρά το Άλμα για την έρευνα σε βάρος του Οδυσσέα-«Πρακτικές που θυμίζουν Ερντογάν και Όρμπαν»
Οι δαίμονες της ΕΔΕΚ, η επιβολή ατζέντας στον Αναστασίου και η απομάκρυνση του στόχου επανένταξης