Ενημέρωση για τα ελληνοτουρκικά στο Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής στην Ελλάδα

Συγκαλείται σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής στην Ελλάδα προκειμένου ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας να ενημερώσει τα κόμματα για τις εξελίξεις στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και τη συνεχιζόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας.
 
Στο επίκεντρο της συζήτησης αναμένεται να βρεθούν τα ελληνοτουρκικά καθώς στις 17 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει η πρώτη συνάντηση των κοινών επιτροπών εμπειρογνωμόνων Ελλάδας και Τουρκίας για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.
 
Παράλληλα, αύριο ξενικά η Σύνοδος Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στο περιθώριο της οποίας είναι πιθανόν να υπάρξει συνάντηση του Έλληνα Υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Τούρκου ομολόγου του, Χουλουσί Ακάρ.
 
Παράλληλα, ο κ. Δένδιας θα ενημερώσει τα κόμματα και ενόψει της διάσκεψης του Μονάχου για την ασφάλεια όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μαζί με τον κ. Παναγιωτόπουλο.

Δειτε Επισης

Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ
Εμμονικός με τη γειτόνισσα του 44χρονος στην Ελλάδα-Της έκανε σεξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη
Ελεύθερος υπό όρους ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου
Άγριος καβγάς Γεωργιάδη και Πολάκη-«Να δω αν θα έρθεις με παντελονάτη ενδυμασία στο Δικαστήριο, λες π@π@ριές…»
BINTEO: Η στιγμή που Σύρος επιτίθεται σε 22χρονη στη Σόλωνος για να τη βιάσει
Απολογείται ο πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου-«Είχε να δει το παιδί δύο χρόνια»
Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα