Γυναίκα έστησε κομπίνα σε ηλικιωμένους-Τους έταξε επίδομα και τους απέσπασε χρήματα

Κομπίνα σε βάρος ηλικιωμένων έστησε γυναίκα στην κοινότητα Παλιομετόχου με αποτέλεσμα να τους αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα, που περιγράφεται ως ψηλή, λεπτή και καλοντυμένη, επισκέφθηκε στις έξι Φεβρουαρίου ζεύγος ηλικιωμένων στο Παλιομέτοχο και τους παρουσιάστηκε ως υπάλληλος κυβερνητικής υπηρεσίας.

Όπως τους είχε αναφέρει, σύμφωνα με την καταγγελία των ηλικιωμένων, θα τους βοηθούσε να πάρουν επίδομα που είχε εξαγγείλει η Κυβέρνηση, ύψους πέντε χιλιάδων έκαστος.

Αφού οι ηλικιωμένοι πείστηκαν από τα λεγόμενα της γυναίκας, εκείνη στη συνέχεια τους ανέφερε ότι για να προχωρήσει η αίτηση τους θα έπρεπε να της δώσουν από 250 ευρώ ο καθένας.

Στη συνέχεια, και αφότου πήρε τα χρήματα η ύποπτη εξαφανίστηκε, με τους ηλικιωμένους να καταγγέλλουν την υπόθεση στον αστυνομικό σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς, το οποίο διερευνά την υπόθεση.

Για το περιστατικό, γραπτό-προειδοποιητικό μήνυμα απέστειλε το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοκκινοτριμιθιάς στους κατοίκους, ώστε σε περίπτωση που αντιληφθούν ότιδήποτε να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Καλούν επίσης όσους γνωρίζουν οτιδήποτε να επικοινωνήσουν με τον αστυνομικό σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Αλλάζουν συνήθειες οι Κύπριοι-Αυξημένο το ενδιαφέρον για υγιεινά τρόφιμα και εναλλακτικό κάπνισμα
Θάβονται τόνοι σκουπιδιών, πολλά εξ αυτών χωρίς να διαχωρίζονται-Ψάχνουν τρόπους για λύση στο πρόβλημα
Στο απόγειο η ονοματολογία στον ΔΗΣΥ για τις βουλευτικές-Αντιδράσεις εκ των έσω για πιθανή υποψηφιότητα Γιωργάλλα
Σωρεία ερωτημάτων για το Νομοσχέδιο για τα πυροτεχνήματα-Θετικοί εκ πρώτης οι ιδιοκτήτες χώρων εκδηλώσεων
Έκλεισε η ποινική κατά αστυνομικού για τις διαρροές πληροφοριών στο Δημητρούι-Διώκεται πειθαρχικά, επέστρεψε στο Σώμα
Τροχαίο με μοτοσικλέτα και ποδήλατο στον Στρόβολο
Να αποκατασταθεί αμέσως η ανεμπόδιστη είσοδος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα ζητά ο ΟΗΕ
Το Δικαστήριο απέρριψε αγωγή κατά Δήμου Πάφου για το «Χάνι του Ιμπραήμ»
Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα φωνάζει επειδή η ΕΕ δεν κάνει μέλος την Τουρκία-«Μπορείτε πλέον να είστε ο πιο ισχυρός»
«Επιβεβλημένη» θεωρεί η Βουλή την… luxury αναβάθμιση της καντίνας-Υπηρεσιακές οι αποφάσεις για ξενοδοχεία