Ο άνθρωπος πίσω από το deal του Ουζουνίδη

Μόνο οι επίσημες υπογραφές έμειναν για να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Εν μια νυχτί, ο πρόεδρος της εταιρίας ΑΠΟΕΛ, τα βρήκε σε όλα με τον Ελλαδίτη τεχνικό, στην προσπάθειά του για να ανακάμψουν οι πρωταθλητές. 

Για να γίνουν όλα αυτά, μεσολάβησε ο Νικόλας Ραφαήλ, ο οποίος, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη γρήγορη έκβαση των διαπραγματεύσεων. 

Ο Κύπριος μάνατζερ του Πιέρου Σωτηρίου, είναι πολύ καλός φίλος με τον Ελλαδίτη τεχνικό, πράγμα που βοήθησε πολύ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Κάλεσμα Αρχιεπισκόπου σε Τυχικό να δώσει απαντήσεις για τη συμπεριφορά του ενώπιον της Ιεράς Συνόδου
Προσπάθειες να επιστραφεί η παραλία Lady’s Mile στο κοινό-Καθησυχάζει η υφυπουργός Ναυτιλίας
Ενθρονίστηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ'-Πάνω από 250.000 πιστοί στο Βατικανό, ποιοι έδωσαν το «παρών» στην τελετή
Απαντά στις αντιδράσεις ΑΚΕΛ για τις μονάδες αφαλάτωσης ο Χριστοδουλίδης-«Κάποια θέματα δεν προσφέρονται για προεκλογική»
Το ερχόμενο Σάββατο η κατ΄ιδίαν συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν-Η συνομιλία με Χαν και το τετ α τετ με Ερντογάν
Μπούκαραν σε σπίτι στη Πάφο και συνέλαβαν τέσσερα πρόσωπα-Καταζητείτο για απόπειρα φόνου και ληστεία ο ένας
ΒΙΝΤΕΟ: Σε κλίμα κατάνυξης η τελετή ενθρόνισης του Πάπα Λέοντα ΙΔ'-Έλαβε τα «δώρα» ο Ποντίφικας