Με 257 κατηγορίες στο εδώλιο υπάλληλος ΣΠΕ για υπεξαίρεση μαμούθ-Δεν βρέθηκαν τα χρήματα

Με 257 κατηγορίες στην πλάτη της, βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου 51χρονη Ελληνοκύπρια, σε σχέση με κλοπή μαμούθ από λογαριασμούς της ΣΠΕ Καϊμακλίου.
 
Η 51χρονη τότε υπάλληλος της τράπεζας, η οποία πλαστογραφώντας διάφορα έγγραφα, κατάφερε και υπεξαίρεσε από λογαριασμούς ποσά ύψους 675 χιλιάδων ευρών. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη, δημιουργούσε εικονικά γραμμάτια και έπαιρνε τις καταθέσεις των ανυποψίαστων πελατών, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι τα χρήματα τους πήγαιναν στην τσέπη της 51χρονης και όχι στο δικό τους λογαριασμό.
 
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Μάριο του 2008, ωστόσο η κομπίνα της αποκαλύφθηκε χρόνια αργότερα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, ώστε να λογοδοτήσει για τις πράξεις της.
 
Η υπόθεση δικάζεται ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, ενώ σημειώνεται πως τα χρήματα τα οποία κλάπηκαν, δεν εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός διπλοκάμπινου σκόρπισε τρόμο στον αυτοκινητόδρομο-Κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση
Βρήκε κρυμμένο κλειδί, μπήκε σε σπίτι και άρπαξε τρία κινητά-Δύο συλλήψεις νεαρών στην Πάφο
Εξαφανίστηκε 86χρονος από την οικία του στην Πάφο-Αγνοείται για τρεις μέρες
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Κατέβηκε σε περίπτερο στην Έγκωμη και άφησε τα κλειδιά στη μίζα του οχήματος-Άγνωστοι το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν
Έκλεψε μοτοποδήλατο και το έκρυψε στο σπίτι του-Συνελήφθη 17χρονος
Φωτιά σε τετράτροχη στην Αγία Νάπα-Καταστράφηκε ολοσχερώς
Ανήλικοι επιτέθηκαν σε ντελιβερά, τον ξυλοφόρτωσαν και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι
Απόπειρα αυτοκτονίας στις Κεντρικές Φυλακές-Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο κρατούμενος
Νεαρή έπιασε τιμόνι υπό επήρεια ναρκωτικών-Συγκρούστηκε με όχημα 93χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά