Βγήκε το σκεπτικό της ΕΕΑ για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Μετά από δύο εβδομάδες η ΕΕΑ έβγαλε το σκεπτικό της απόφασής της για το μετοχικό της Ξάνθης αλλά και την πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης!

Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες από την μέρα που η ΕΕΑ είχε ανακοινώση την εισήγησή της για τις δύο υποθέσεις. Στις 27 Ιανουαρίου για την ακρίβεια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ για το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας και τον υποβιβασμό της Ξάνθης για το μετοχολόγιο της.

Την Δευτέρα το μεσημέρι έγινε γνωστό πως η ΕΕΑ έβγαλε τελικά το σκεπτικό για την εισήγησή της και μάλιστα το έχει παραδώσει στις εμπλεκόμενες ομάδες (ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό)!

Μένει να γίνει γνωστό το σκεπτικό της ΕΕΑ για τους λόγους που εισηγήθηκε τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

H ανακοίνωση της Super League:
«Ανακοινώνεται ότι διαβιβάστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, δια του υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 96/10.2.2020 εγγράφου της  Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η «από 27.01.20 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά: α) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και β) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Εντός των προσεχών ημερών, θα οριστεί δικάσιμος από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ κατεβάζει 700 πεζοναύτες και χιλιάδες μέλη της εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες- Έντονες αντιδράσεις
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς
Σχεδόν 200 αιτήσεις εγκρίθηκαν από τον Ιούνιο του 2024 για ορεινές περιοχές-Εξετάζεται διεύρυνση κριτηρίων
Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»