Ψάχνει από τώρα για τον διάδοχο του Γκατούζο

Μπορεί ο Τζενάρο Γκατούζο να δήλωσε πριν λίγες ημέρες υπερήφανος για τους παίκτες του όμως τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν από τότε που ανέλαβε τη σκυτάλη στον πάγκο από τον Κάρλο Αντσελότι (3 ήττες - 5 ήττες ο απολογισμός) και αυτό ενδέχεται να του κοστίσει τη θέση στον πάγκο.

Όχι άμεσα αλλά σε λίγους μήνες από τώρα, με ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν με σημερινά  δημοσιεύματά τους πως ο "Ρίνγκιο" δεν έχει πείσει και πως ο σύλλογος δεν θα επεκτείνει τη συνεργασία τους, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να ψάχνει ήδη για εναλλακτικές λύσεις.

"Υπό την καθοδήγηση του Γκατούζο, η Νάπολι έχει κερδίσει λιγότερους πόντους, έχει σκοράρει λιγότερα τέρματα και έχει δεχτεί περισσότερα γκολ σε σύγκριση με τα πρώτα ματς της φετινής σεζόν με τον Αντσελότι στον πάγκο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "Calciomercato.it", η οποία αποκαλύπτει πως ένας εκ των Τζούριτς, Γκασπερίνι και Σπαλέτι είναι πιθανός να τον διαδεχτεί στο φινάλε της σεζόν.

Την ίδια ώρα μάλιστα, το ιταλικό "Sky Sport" υποστηρίζει πως ο Νο 1 υποψήφιος για να αναλάβει το τιμόνι των παρτενοπέι ενόψει της νέας σεζόν θα είναι ο Ιβάν Τζούριτς, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της ευχάριστης έκπληξης του φετινού Καμπιονάτο, της Βερόνα.

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ-Τουλάχιστον 20 νεκροί σε Κεντάκι και Μιζούρι
Αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Μόσχας ζητά ο Ζελένσκι-Έτοιμος να ασκήσει μοχλό πίεσης ο Τραμπ στη Ρωσία
Τι είναι ο εντερόκοκκος που εντοπίστηκε στα νερά στη Λεμεσό-Σε ετοιμότητα οι Αρχές
Οι τέσσερις όροι που έθεσε η Ρωσία προς την Ουκρανία-«Αποκομμένες απαιτήσεις από την πραγματικότητα»
Το παράδειγμα Μπους και πώς το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν ενισχύθηκε από τους… Αμερικανούς
Από το «Turkaegean» στο «Island Cyprus»-Τουριστική καμπάνια από το ψευδοκράτος με τις... πλάτες της Άγκυρας
Ντρίμπλες από το Κρεμλίνο-«Ίσως» να υπάρξει συνάντηση του Πούτιν με τον Ζελένσκι, ο όρος της Μόσχας
Πακέτο έργων ύψους 660 εκ. ευρώ για ανάπτυξη της Λεμεσού ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Αχρησιμοποίητες τουλάχιστον 80 κλίνες λόγω έλλειψης νοσηλευτών-Προκαταρκτική συμφωνία ΟΚΥπΥ με συντεχνίες
Μετά τα κρούσματα ιλαράς στην Κύπρο αυξήθηκαν οι εμβολιασμοί παιδιών-Ανησυχία για την κατάσταση στην ΕΕ