Οι σκέψεις του Δώνη για το ντέρμπι

Με στόχο τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους για το ματς της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατήσει μεγάλο πάθος για ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα και το διεκδικεί και φέτος με αξιώσεις μαζί με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όλα δείχνουν ότι δε θα υπάρξουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα. Πρώτα από όλα επιστρέφουν ο Μακέντα και ο Ινσούα, ενώ δε φαίνεται πως δεν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Ινσουα.

Στον άξονα θα παίξουν ο Χρήστος Δώνης και ο Κουρμπέλης, με τον Νάγκι στα δεξιά και τον Χατζηγιοβάνη στα αριστερά. Ο Ζαχίντ θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μακέντα.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές