Λουκέτο στον αθλητισμό μέχρι 7 Ιανουαρίου στην Ελλάδα-Ποιοι εξαιρούνται

Το «λουκέτο» στα πρωταθλήματα πλην Superleague Interwetten και Basket League, θα παραμείνει ως τις 7 Ιανουαρίου όπως αποφασίστηκε από την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας το μεσημέρι της Δευτέρας (07/12) ανακοίνωσε σε ποιες κατηγορίες θα συνεχίσει να ισχύει η αναστολή μέχρι τις 7/1, ενώ αναφέρθηκε στις μετακινήσεις από νομό σε νομό και στην βραδινή κυκλοφορία.

Όπως γνωστοποίησε όλα τα αθλήματα στη χώρα μας θα παραμείνουν στον... πάγο τουλάχιστον μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία (7/1). Κάτι που σημαίνει ότι τα μοναδικά πρωταθλήματα που θα συνεχιστούν κανονικά είναι της Super League Interwetten και της Basket League. 

Πράγμα που σημαίνει ότι οι αθλητές των χαμηλότερων κατηγοριών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, του βόλεϊ, του χάντμπολ, του πόλο, αλλά και των υπόλοιπων ημιεπαγγελματικών-ερασιτεχνικών σπορ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στη δράση και θα συνεχίσουν να βιώνουν αυτή την εξαθλίωση.

Δειτε Επισης

Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα! Επεισόδια έξω από το Αρένα-Μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και δακρυγόνα
Κλειδώνει στις λεπτομέρειες και ανακοινώσει τα διατάγματα για ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης-Έκκληση για συνεργασία
Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού-Χειροπέδες σε 24χρονο
Σήκωσε το γάντι το ΥΠΕΣ, απαντά σε ΕΟΑ για την κατεδάφιση κτιρίου-«Δεν ήταν στη λίστα των διατηρητέων»
Σε επιφυλακή για τον χορό των Ρίχτερ στη Σαντορίνη-Μέτρα σε τέσσερα νησιά, ΕΜΑΚ και σεισμολόγοι στο νησί
Ο αντίκτυπος στις αγορές μετά τον εμποορικό πόλεμο που κήρυξε ο Τραμπ-Οι φόβοι για δασμούς σε Ευρώπη
Αδειάζουν τις πισίνες στη Σαντορίνη-Εξετάζουν σενάριο για 6 Ρίχτερ οι επιστήμονες μετά το μπαράζ σεισμών
Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τα νεκρά ζώα στο Μένοικο-«Δεν είναι εκτεταμένο συμβάν»
Πάνω από 200 σεισμοί σε 48 ώρες στη Σαντορίνη-Νέα έκτακτη σύσκεψη, μέτρα και σε Ανάφη, Ίο, Αμοργό
Επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης βουλευτών και υπουργών ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών