Αποθέωσε τον Μέσι ο Λεβαντόβσκι: Ίσως χρειαστούν 100 χρόνια για να γεννηθεί κάποιος σαν αυτόν

Μπορεί μέσα στα γήπεδα να είναι αντίπαλοι, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους. Ο λόγος για τους Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι και Λιονέλ Μέσι.

O Πολωνός σέντερ φορ μίλησε στην εφημερίδα "Sport" και αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία και ότι μπορεί να περάσουν 100 χρόνια για να εμφανιστεί κι άλλος σαν κι αυτόν.

"Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μπορεί να χρειαστούν 100 χρόνια για να ξαναγεννηθεί κάποιος σαν αυτόν. Με όσα έχει ήδη κάνει, είναι και θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τα επιτεύγματά του ως ποδοσφαιριστής είναι ξεχωριστά. Κανείς δεν τα έχει πετύχει ακόμα" ανέφερε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα! Επεισόδια έξω από το Αρένα-Μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και δακρυγόνα
Κλειδώνει στις λεπτομέρειες και ανακοινώσει τα διατάγματα για ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης-Έκκληση για συνεργασία
Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού-Χειροπέδες σε 24χρονο
Σήκωσε το γάντι το ΥΠΕΣ, απαντά σε ΕΟΑ για την κατεδάφιση κτιρίου-«Δεν ήταν στη λίστα των διατηρητέων»
Σε επιφυλακή για τον χορό των Ρίχτερ στη Σαντορίνη-Μέτρα σε τέσσερα νησιά, ΕΜΑΚ και σεισμολόγοι στο νησί
Ο αντίκτυπος στις αγορές μετά τον εμποορικό πόλεμο που κήρυξε ο Τραμπ-Οι φόβοι για δασμούς σε Ευρώπη
Αδειάζουν τις πισίνες στη Σαντορίνη-Εξετάζουν σενάριο για 6 Ρίχτερ οι επιστήμονες μετά το μπαράζ σεισμών
Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τα νεκρά ζώα στο Μένοικο-«Δεν είναι εκτεταμένο συμβάν»
Πάνω από 200 σεισμοί σε 48 ώρες στη Σαντορίνη-Νέα έκτακτη σύσκεψη, μέτρα και σε Ανάφη, Ίο, Αμοργό
Επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης βουλευτών και υπουργών ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών