Ξεψύχησε ο 35χρονος Χρίστος, έγκυος το δεύτερο παιδί τους η σύζυγος του (pics)

Μαύρη πρωτοχρονιά για οικογένεια στη Λάρνακα, η οποία ντύθηκε στα μαύρα λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους. Πριν την υποδοχή του 2021, άλλη μια τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο και άλλο ένα τραγικό γεγονός σημαδεύει το 2020.
 
Δυστυχώς, σε θανατηφόρο δυστύχημα εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα, με θύμα τον 35χρονο Χρίστος Χριστοδούλου από τον Ψευδά, λοχαγός στην Εθνική Φρουρά και παντρεμένος και κάτοικος στην Αραδίππου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 35χρονος, ενώ κινείτο με την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του επί της λεωφόρου Μακαρίου στην Αραδίππου, στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα που οδηγούσε 41χρονη, προσέκρουσε σε αυτό, καθώς η οδηγός επιχειρούσε να στρίψει σε δεξιά πάροδο. Ακολούθως, ο 35χρονος έχασε τον έλεγχο και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως χτυπήθηκε από δεύτερο όχημα, ενώ η μοτοσικλέτα του σύρθηκε περίπου 150 μέτρα μακριά. 

Από την βίαιη σύγκρουση, ο άτυχος 35χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του. 

Στο σημείο για εξετάσεις έσπευσε η Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος. Στη σκηνή εντοπίστηκε κράνος το οποίο φαίνεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να φορούσε ο 35χρονος.

Ο άτυχος Χρίστος Χριστοδούλου, που είναι το 48ο θύμα που καταγράφεται στην μαύρη λίστα της ασφάλτου του 2020, σύμφωνα με την Αστυνομία, καταλείπει έγκυο σύζυγο και ένα ανήλικο παιδάκι. 
 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Ο Νετανιάχου ορκίζεται συντριβή της Χαμάς-Υποστηρίζει πως 20 όμηροι είναι ζωντανοί
Δεκατέσσερα χρόνια από την έκρηξη στο Μαρί-Η Κύπρος τιμά τη μνήμη των 13 θυμάτων
Ηχηρό μήνυμα Σενέρ Λεβέντ-«Δεν θα παραδοθώ στον φασισμό και τον κατακτητή, η Τουρκία είναι κατοχική δύναμη»
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Επικεντρώθηκε στα οδοφράγματα, προσέκρουσε σε… τουρκοφράγματα η Ολγκίν
Η παρατεταμένη θεσμική κρίση, η κοινωνική οργή και τα κρούσματα πολιτικής βίας
Ψηφίστηκε το επίμαχο νομοσχέδιο για δημόσιες συγκεντρώσεις, τι προνοεί-«Ντροπή, μας απειλούν να έρθουν σπίτια μας»
Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,8 εκατομμύρια
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα