Εκτέλεσε τη δεύτερη παράδοση εμβολίων η GAP Vassilopoulos

H GAP Vassilopoulos, σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UPS στις ταχυμεταφορές στην Κύπρο, θα αποτελεί συνδετικό κρίκο στην Εφοδιαστική Αλυσίδα Logistics των εμβολίων της Pfizer.

Mετά το Project της διαμεταφοράς και Logistics των ψυγείων που αποθηκεύονται τα εμβόλια της Pfizer, η GAP Vassilopoulos εκτέλεσε, στις 29/12/2020, την δεύτερη παράδοση εμβολίων.

«Εξ’ αντικειμένου αυτά τα projects, θεωρούνται ιδιαίτερα ευαίσθητα και χρήζουν σχολαστικής, λεπτομερούς διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένου σχεδιασμού και ανάλυση επιχειρηματικών κινδύνων με ασφαλιστικές δικλείδες σε όλο το φάσμα. Ο κάθε κρίκος της αλυσίδας έχει σημαίνοντα ρόλο και ευθύνη, μεταξύ άλλων τον συγχρονισμό, ευελιξία, ασφαλή παράδοση στον σωστό χρόνο. Το μικρό λιθαράκι ταυτόχρονα, αποτελεί κομμάτι κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης με την συμμετοχή πλειάδας επαγγελματιών στελεχών εκ μέρους του Ομίλου GAP Vassilopoulos.

Εργαστήκαμε όλοι ομαδικά και συλλογικά, με αίσθημα ευθύνης παραδώσαμε στο σωστό χρόνο και με ασφάλεια τα κιβώτια των εμβολίων, προσθέτοντας το μικρό μας λιθαράκι Logistics πρόσθεσε ο κύριος Πέτρος Βασιλόπουλος.

Κάθε κομμάτι του κοινωνικού ιστού μετατρέπεται σε απλό στρατιώτη, επιβάλλεται, χωρίς εξαίρεση, στο κάθε κάλεσμα να δηλώνουμε όλοι παρόν, πόσο μάλλον σε θέματα που αφορούν την ανθρωπότητα στο σύνολο.

Η σκυτάλη παραδίδεται στον επόμενο κρίκο της Αλυσίδας για την επίτευξη του επόμενου συλλογικού στόχου, με την ευχή όπως αναφέρει ο κύριος Βασιλόπουλος να λειτουργήσουν όλοι οι κρίκοι της Αλυσίδας, το ίδιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Ο Όμιλος ευχαριστεί το προσωπικό της εταιρίας και όλα τα άτομα/ φορείς που συνέδραμαν στην επίτευξη του στόχου, που σίγουρα δεν είναι το τέλος, αλλά μεταφέρουν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον».

 

Δειτε Επισης

Πάνω από 1,200 οι συμμετοχές για το e-κοφίνι-Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ανακοινώνονται οι τιμές
Μειωμένη κατά το ήμισυ η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα-Οι εκτιμήσεις για τις επόμενες ημέρες
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ανέτοιμη η Κύπρος για την ανεξάρτητη διαβίωση για ΑμεΑ-«Ο δρόμος είναι γεμάτος με θεσμικά εμπόδια»
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό λόγω της κακοκαιρίας
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975