Ανήλικος μαχαίρωσε την εντεκάχρονη αδελφή του στη Ρόδο

Με διάταξη που εξέδωσε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου αφαιρέθηκε από έναν 45χρονο αλλοδαπό πατέρα, κάτοικο της Ρόδου, η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών του και συγκεκριμένα ενός 12χρονου αγοριού κι ενός 11χρονου κοριτσιού.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι τα δύο ανήλικα παιδιά έμειναν για αρκετή ώρα αφύλακτα με αποτέλεσμα το αγόρι να αρπάξει ένα μαχαίρι και να καταφέρει σοβαρό χτύπημα στο πόδι της αδελφής του χωρίς λόγο και αιτία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί επιδεικνύει αδικαιολόγητη οργή και έχει ανατεθεί σε παιδοψυχολόγο η παροχή βοήθειας.

Η αδελφή του νοσηλεύτηκε επί 3ήμερο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και παραμένει στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων προς φύλαξη.

Ο πατέρας έχει αναθέσει στον δικηγόρο κ. Στέλιο Αλεξανδρή να προσβάλει την διάταξη του Εισαγγελέα δυνάμει της οποίας του αφαιρέθηκε η επιμέλεια.

Δειτε Επισης

Σοκ από διπλή δολοφονία στην Ελλάδα, 61χρονος σκότωσε τους ηλικιωμένους γονείς του
Βγήκε για διασκέδαση ο αντιδήμαρχος που σκοτώθηκε στην Ελλάδα-«Δε φόραγε ζώνη, είχε φύγει κατευθείαν»
Αυτό είναι το «μυστικό» πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ-Πόσο μεγάλο είναι το πυρηνικό οπλοστάσιο
Πύρινη κόλαση στη Χίο-Με διαφορά μίας ώρας ξέσπασαν τρεις φωτιές (vid&pics)
Τι σημαίνει το κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ, πώς επηρεάζει το εμπόριο-Παγκόσμια ανησυχία
ΒΙΝΤΕΟ: Μικρό πλοίο πλησίασε το φλεγόμενο σκάφος και κατέσβησε την πυρκαγιά
«Ισοπεδώσαμε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν»-Πώς οι ΗΠΑ «έπιασαν στον ύπνο» την Τεχεράνη
Άγριος ξυλοδαρμός 61χρονου από παρέα νεαρών στη Λάρισσα-Τον χτυπούσαν με ξύλο και γροθιές
Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες