Καταγγέλλουν έξαρση στις δηλητηριάσεις ζώων οι Οικολόγοι

Καταγγελία για έξαρση στις δηλητηριάσεις ζώων κάνει το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν πως «πληθαίνουν καθημερινά σε όλη την Κύπρο οι καταγγελίες για δηλητηριάσεις ζώων. Ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες αγανακτισμένοι πολίτες τηλεφωνούν στα γραφεία των Οικολόγων και καταγγέλλουν αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο. Νιώθουν απροστάτευτοι από την πολιτεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες».
 
Κρούσματα δηλητηριάσεων, κυρίως σκύλων και γάτων, αναφέρει το Κίνημα, εντοπίζονται τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο.
 
«Προχθές στον Ακάμα πανικόβλητος πολίτης έτρεχε με τον σκύλο στην αγκαλιά του που σπαρταρούσε μετά από δηλητηρίαση. Χτες κάτοικος Επταγώνειας μας κατήγγειλε ότι κάποιοι τοποθέτησαν δολώματα στη δική του περιουσία με αποτέλεσμα το έξι μηνών σκυλάκι του να δηλητηριαστεί και να πεθάνει».
 
Καταλήγοντας διερωτάται «πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η βάρβαρη πράξη ασυνείδητων πολιτών;»
 

Δειτε Επισης

Η χρήση των social media και «Ο ψηφιακός εθισμός των νέων»-Ειδικοί εξηγούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν
Η προθεσμία έληξε, ήρθε η ώρα των αποφάσεων για τα buggies-«Αν δεν βρουν λύση θα προχωρήσουμε νομοθετικά»
Διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή η ΔΗΠΑ-Χτίζει προφίλ και συναινέσεις
Το χαμένο μέτρο της κριτικής και η διαπόμπευση μέσω διαρροών της Αστυνομίας που κατέληξε σε ανθρωποφαγία
Έκτακτη συνεδρίαση ΣΑ για τον πόλεμο μετά από επιστολή του Ιράν-«Δεν μπορεί να παραμείνει παθητικός θεατής»
Οι ΗΠΑ ενδεχομένως ζητήσουν τη χρήση Bρετανικής Bάσης στην Κύπρο
Τι είναι οι βαλλιστικοί πύραυλοι Sejjil που εκτόξευσε το Ιράν στο Ισραήλ-Μπορούν να διασχίσουν 10.000 χιλιόμετρα σε λίγα λεπτά
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να υπάρξει ακόμη και τώρα συμφωνία με Ιράν-«Δεν έχω λάβει απόφαση αν θα εμπλακώ»
CNN: Ένα αμερικανικό χτύπημα στο Ιράν θα μπορούσε να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στη Μέση Ανατολή
Ο Νετανιάχου ευχαριστεί τον Τραμπ για την υποστήριξη-Σίγουροι ισραηλινοί αξιωματούχοι για εμπλοκή των ΗΠΑ