Προκηρύσσει αγορά υπηρεσιών για τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης το Υπ. Υγείας

Αγορά υποστηρικτικών υπηρεσιών για τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης, τα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας και τη διαχείριση των θερμοκαμερών, προκήρυξε το Υπουργείο Υγείας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο, αναφέρει ότι η Διεύθυνση Αγορών και Προμηθειών του Υπουργείου Υγείας προσκαλεί όσους φοιτητές ή/και πτυχιούχους και επαγγελματίες υγείας ενδιαφέρονται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πλαίσιο σύμβασης δημοσίου αναφορικά με τον διαγωνισμό με θέμα: Αγορά υποστηρικτικών υπηρεσιών από Φοιτητές ή/και πτυχιούχους και Επαγγελματίες Υγείας για τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Ελέγχου των Λοιμωδών Νοσημάτων, για τις ανάγκες συντονισμού Ιατρείων Δημόσιας Υγείας και για τη διαχείριση των θερμοκαμερών που θα χρησιμοποιηθούν για τους ταξιδιώτες προς Κύπρο στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, με διάρκεια κάθε σύμβασης τρείς (3) μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για διάρκεια ενός μέχρι τριών μηνών (1+1+1) όπως ήθελε καθορίσει η αναθέτουσα Αρχή σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες, να υποβάλουν την προσφορά τους.

Σύμφωνα με το Υπουργείο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περαιτέρω πληροφορίες και έντυπα υποβολής προσφοράς σε ηλεκτρονική μορφή είτε από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας (http://www.moh.gov.cy), είτε από το Ηλεκτρονικό Σύστημα Δημοσίων Συμβάσεων του Γενικού Λογιστηρίου (https://www.eprocurement.gov.cy) και να υποβάλουν την προσφορά τους σύμφωνα με τις οδηγίες των εγγράφων του διαγωνισμού.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 10 π.μ..

Δειτε Επισης

Αποφυλακίστηκε ο Λευκορώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Σεργκέι Τιχανόφσκι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Γάλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν νέα ομάδα αίματος σε γυναίκα από τη Γουαδελούπη
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google
Ώρες αγωνίας για 16χρονη που απουσιάζει από το χώρο διαμονής της
ΒΙΝΤΕΟ: Συνετρίβη αερόστατο στη Βραζιλία-Τουλάχιστον οκτώ νεκροί