Ένταλμα έρευνας σε οικία γυναίκας για τρολ λογαριασμό για την Έμιλυ Γιολίτη

Ένταλμα έρευνας σε οικία προσώπου που διαχειρίζεται τρολ λογαριασμό στο twitter, το οποίο σχολιάζει την υπουργό Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, εξασφάλισε η Αστυνομία.
 
Μέλη της δύναμης, αφού εντόπισαν το πρόσωπο που διαχειρίζεται τον λογαριασμό «Lady Εμιλυ Καρτασιαν Duchess of Yiolou ᵖᵃʳᵒᵈʸ» και αφού εξασφαλίστηκε σχετικό ένταλμα, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία της γυναίκας, προχωρώντας σε κατάσχεση τεκμηρίων για περαιτέρω εξετάσεις.  

Ωστόσο, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί ούτε αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο, αφού σκοπός ήταν κατεβεί ο συγκεκριμένος λογαριασμός, ενώ εναντίον της διαχειρίστριας διερευνώνται αδικήματα που αφορούν παραβίαση προσωπικών δεδομένων και πλαστογραφία ηλεκτρονικών δεδομένων.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα η Μουρτζούκου-Δεν γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης
Συγκλονιστική διάσωση στο Παρίσι-Άνδρας έσωσε οικογένεια από διαμέρισμα που φλεγόταν
Βλέπει ανάγκη αναζωογόνησης της ιστορικής σχέσης με την Κένυα ο ΥΠΕΞ-Συναντήθηκε με τον ομόλογό του
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Πρόταση μομφής κατά Φον Ντερ Λάιεν-Καταγγέλλει τους «εξτρεμιστές, αντιεμβολιαστές και θαυμαστές του Πούτιν»
Τραγωδία με δύο νεκρούς 16χρονους στην Ελλάδα-Είχαν εξαφανιστεί, εντοπίστηκαν σε κοίτη ποταμού
Επιδιώκει οικονομική σύσφιξη σχέσεων με το Αζερμπαϊτζάν ο Ερσίν Τατάρ
Πυρά Σπάβο σε Αστυνομία και Εισαγγελία για τις δύο καταδίκες από το ΕΔΑΔ-«Παραβίασαν τα δικαιώματα των θυμάτων»
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα
Διαχειρίσιμη φωτιά στην Πάφο, κατέκαψε ενάμιση τετραγωνικό χιλιόμετρο-Ενδεχομένως να ξεκίνησε από τον δρόμο