Εγκληματική ανευθυνότητα… Θετικός κομμωτής έσπασε την καραντίνα και έπιασε τα ψαλίδια

Εγκληματική ανευθυνότητα επέδειξε 54χρονος κομμωτής, ο οποίος ενώ διαγνώστηκε θετικός, έσπασε την καραντίνα και μετέβη στο κομμωτήριό του στον Στρόβολο, εξυπηρετώντας μάλιστα πελάτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 54χρονος το περασμένο Σάββατο υποβλήθηκε σε τεστ, ώστε να διαπιστώσει κατά πόσο ήταν αρνητικός, αφού προηγουμένως είχε διαγνωστεί θετικός.Ακολούθως διαπιστώθηκε πως ήταν θετικός και έπρεπε να συνεχίσει να βρίσκεται σε καραντίνα.

Ωστόσο, ο κομμωτής παραβίασε τα μέτρα και αντί να βρίσκεται στην οικία του, πιάστηκε στο κομμωτήριο του, εξυπηρετώντας μάλιστα πελάτισσα. Επίσης στο κομμωτήριο, βρίσκονταν και τρεις υπάλληλοί του.

Στην συνέχεια, του ζητήθηκε να κλείσει την επιχείρηση του και να επιστρέψει στην οικία του, ενώ στους  υπαλλήλους και στην πελάτισσα του δόθηκαν οδηγίες για να υποβληθούν σε τεστ.

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση και ο κομμωτής αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.  
 

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή