Μοίρασε... χριστουγεννιάτικα εξώδικα η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων

Σε 79 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο, που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, διενεργήθηκαν συνολικά 4.272 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.474 έλεγχοι και έγιναν σε 15 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 21 καταγγελίες πολιτών, έπειτα από 525 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 900 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 πολίτες.
 
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 29 πολίτες για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ύστερα από τη διενέργεια 645 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 525 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες.
 
Διενεργήθηκαν επίσης 157 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου με καμία καταγγελία, ενώ έγιναν 46 έλεγχοι από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για τον εμπρησμό οχήματος στον Άγιο Δομέτιο
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών
Αγνοείται 37χρονος τουρίστας που διέμενε στην Αγία Νάπα-Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία (pic)
Πάνω από 140 παιδιά μίλησαν ως θύματα ή ως μάρτυρες σεξουαλικής κακοποίησης το 2024
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονης από τη Βρετανία-Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και εξαφανίστηκε (pic)
Καταγγελία για ομοφοβικό επεισόδιο στο pride της Θεσσαλονίκης-Δείχνουν ως θύτες Κύπριους μαθητές
Ξεκινά τετράμηνη εκστρατεία η Αστυνομία-Αυξημένοι έλεγχοι για μοτοσικλετιστές, ποδηλάτες και χρήστες πατινιών
Μύλος με το τιμολόγιο για τα Καρναβάλια-Ζήτησε και έλαβε έκθεση ο Σαββίδης, επιστράφηκε όμως για διευκρινίσεις
Πάνω από έξι χιλιάδες νεκροί στην άσφαλτο από το 1960 μέχρι σήμερα-Προσπάθειες μείωσης της βλάβης στους δρόμους