Βρισκόταν στο έδαφος μόνος και αβοήθητος για τρεις μέρες 84χρονος στη Λεμεσό

Τις μέρες αυτές η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός για την προστασία και ασφάλεια του πολίτη, καθώς και για την παροχή βοήθειας εκεί και όπου χρειάζεται. 

Η παρουσία των μελών της Αστυνομίας ήταν και σήμερα εμφανής σε αυτοκινητόδρομους, στο κυρίως και δευτερεύον οδικό δίκτυο, καθώς επίσης και σε χώρους μαζικής διακίνησης του κοινού, όπου λήφθηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας, μηχανοκίνητες και πεζές περιπολίες, τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο.  

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα το πρωί, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε πολυκατοικία στη Λεμεσό και αφού έσπασαν την κύρια είσοδο συγκεκριμένου διαμερίσματος, εντόπισαν στο έδαφος άντρα ηλικίας 84 ετών, ο οποίος είχε πέσει και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Να σημειωθεί ότι ο 84χρονος διαμένει μόνος. 

Τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο, αφού όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν στην ίδια θέση για τρεις ημέρες, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία. 

Η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην υπηρεσία του πολίτη και το προσωπικό της εργάζεται αδιάλειπτα και ακούραστα με σκοπό να παράσχει την απαιτούμενη προστασία στο κοινό, για περιφρούρηση της δημόσιας υγείας, πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων και για να παταχθεί κάθε μορφή εγκληματικής ενέργειας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονου από την περασμένη Πέμπτη-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Εκτελέστηκε ένα ένταλμα για την επίθεση και το ξυλοφόρτωμα 20χρονου, ανακρίθηκαν νεαροί
Πήγαινε στην υπεραγορά και έκλεβε αλκοούχα ποτά
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν ναρκωτικά
Νέα απάτη με ψευδογιατρό, απέσπασαν χιλιάδες ευρώ από 76χρονη
Απείλησε ιδιοκτήτη υποστατικού, επιχείρησε να του πουλήσει προστασία και τον συνέλαβαν
Φωτογραφίες και βίντεο ενέπλεκαν Κύπριους σε κύκλωμα εμπορίου ζώων-Δόθηκαν στοιχεία στις Αρχές
Στο Μακάρειο για νοσηλεία ο δωδεκάχρονος που παρασύρθηκε στη Λεμεσό
Ανησυχεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Πληροφοριών για τον χειρισμό των κυβερνοεπιθέσεων
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία