Συνεργασία Aegean με Βιοιατρική και Ιατρικό Αθηνών για τεστ σε Ελλάδα και Κύπρο

Συνεργασία με τον ομιλία Βιοατρική σε Ελλάδα και Κύπρο και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Aegean. Η συνεργασία προβλέπει δυνατότητα των επιβατών της Aegean να κάνουν με ειδικές τιμές διαγνωστικά τεστ για κορωνοϊό σε κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Στην AEGEAN θέλουμε να είμαστε κοντά στους επιβάτες μας, προσφέροντας νέες δυνατότητες και προσφορές μέσα από νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα σήμερα, που τα ταξίδια τους είναι περιορισμένα λόγω της πανδημίας. Έτσι, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα και την Κύπρο και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στην Ελλάδα, εξασφαλίσαμε για οποιονδήποτε έχει ένα εισιτήριο μαζί μας, ακόμη και για ταξίδι μήνες από τώρα, την επιλογή να κλείσουν μέσω της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιώντας μόνο τα μιλιά τους, ή με ειδικές τιμές, διαγνωστικά τεστ σε μεγάλο αριθμό σημείων σε Ελλάδα & Κύπρο. Τα ραντεβού για τα διαγνωστικά τεστ μπορεί να προγραμματιστούν είτε επειδή τους ζητείται από τις χώρες προορισμού (συνήθως 72 ώρες πριν), είτε ανεξάρτητα από το ταξίδι απλώς επειδή το επιθυμούν για προσωπικούς λόγους και θέλουν να αξιοποιήσουν τις προσφορές», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN  Δημήτρης Γερογιάννης.

Με λίγα βήματα και αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ιστοσελίδας, οι επιβάτες της AEGEAN με εισιτήρια σε μελλοντική ημερομηνία, θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν και να αγοράσουν το τεστ ανίχνευσης, είτε πρόκειται για μοριακό τεστ είτε τεστ αντιγόνων, σε ειδικές τιμές και λαμβάνοντας τα αποτελέσματα εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ξανά στο εδώλιο της Βουλής η Αστυνομία για το χάος στον αυτοκινητόδρομο με τους κυνηγούς-Δεν κλήθηκαν για κατάθεση
Στο επίκεντρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος η απλοποίηση διαδικασιών για τις εκπαιδεύσεις κυνηγετικών σκύλων
ΕπιΤΟΜή του blame game η Ερευνητική για ΤΑΚΑΤΑ-Γύρω γύρω όλοι και στη μέση η ευθύνη
Ολημερίς την χτίζανε... Πρόβλημα με το ύψος της γέφυρας στην Καλαβασό, δεν χωράνε τα Πυροσβεστικά οχήματα
Η προσμονή για αλλαγή της τουρκικής στάσης, η εξωτερική βοήθεια και ο παράγοντας Ολγκίν
Προβλήματα στην πρόσβαση των ΑμΕΑ σε ιατρικά κέντρα μέχρι και στα γήπεδα-«Άτομα με αναπηρίες κινδυνεύουν»
Πυραυλικές επιθέσεις στο Κασμίρ από την Ινδία-Το Πακιστάν απειλεί με απάντηση
Φωτιά στο λιμάνι Λεμεσού-Ισχυρές εκρήξεις και αναστάτωση (vids)
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Επιμένει ο Τατάρ για τις συλλήψεις Τ/κ σφετεριστών-Αναφορά για προσφυγές σε ευρωπαϊκά δικαστήρια