Φρίκη στη Θεσσαλονίκη… Ασελγούσε κατά της θετής του κόρης

Σοκάρει η είδηση από τη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη χθες ένας 35χρονος καθώς, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 προέβη στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια.
 
Ο 35χρονος, πατριός 12χρονης αλλοδαπής υπηκόου από τη Συρία, φέρεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, εντός της οικίας στην οποία διέμενε με την ανήλικη και τη μητέρα της στην Άνω Πόλη.
 
Ο 35χρονος είναι υπήκοος Ιράκ και συνελήφθη έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε από τον τακτικό ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
Πηγή: Έθνος 

Δειτε Επισης

Στην ελληνική Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη για τα Τέμπη
Ενώπιον της ανακρίτριας ο βιολογικός πατέρας του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Ελλάδα
Νεαρή κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε από 48χρονο στην Ελλάδα-Την χτύπησε και την παράτησε στον δρόμο
Άγρια συμπλοκή στις φυλακές στο Ναύπλιο-Επτά συλλήψεις και πέντε τραυματίες
Η περιγραφή της 18χρονης υπαλλήλου καφέ στη Νέα Ιωνία που παρενόχλησε θαμώνας-«Είπε έχει εμμονή μαζί μου»
Εκδίδουν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Μοσχούρη-Στο Ντουμπάι ο εκτελεστής «Έντικ»
«Άδειασαν στο πτώμα ακόμα μία δεσμίδα σφαίρες»-Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας του φόνου του «Θαμνάκια»
Πήγε να διασκεδάσει σε κλαμπ με όπλο γεμάτο σφαίρες στην Ελλάδα-Συνελήφθη από την Αστυνομία
Το παρελθόν του «Θαμνάκια» στην Greek Mafia, η εμμονή με την γυμναστική και το τελευταίο Πάσχα
Τι βρήκαν στο σπίτι του δολοφονημένου Γιώργου Μοσχούρη οι Αρχές-Γιατί ερευνούν το αυτοκίνητό του