Απίστευτη φρίκη… Τριαντάχρονος κακοποίησε σεξουαλικά τη συμβία του με κατσαβίδι

Άλλη μια υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης γυναίκας οδηγήθηκε ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, με κατηγορούμενο τριαντάχρονο Ελληνοκύπριο, οι αποτρόπαιες πράξεις του οποίου προκαλούν οργή, αποτροπιασμό και φρίκη.
 
Ο 30χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αντιμέτωπος με εννέα κατηγορίες, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας, άσεμνη επίθεση, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη, δημόσια εξύβριση και παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, ο κατηγορούμενος στις 8 Δεκεμβρίου 2020 σε χωριό στη Λάρνακα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, κακοποίησε σεξουαλικά, με τη χρήση κατσαβιδιού, τη συμβία του, ενώ την εξανάγκασε με τη χρήση βίας και απειλών, να υποκύψει στις αρρωστημένες του ορέξεις.

Επίσης, ο 30χρονος κατηγορείται πως κατά τον ίδιο χρόνο, αποπειράθηκε να έλθει σε παράνομη συνουσία με τη συμβία του, χωρίς την συγκατάθεση της, η οποία δόθηκε υπό το κράτος βίας ή φόβου σωματικής βλάβης.

Ο κατηγορούμενος, φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε την νεαρή, προκαλώντας της πραγματική σωματική βλάβη, ενώ ευρισκόμενος στο διαμέρισμα της παραπονούμενης, «την έβριζε με τέτοιο τρόπο ή κάτω από συνθήκες ώστε να ακουστεί από οποιοδήποτε πρόσωπο που βρισκόταν σε δημόσιο χώρο και με τέτοιο τρόπο που ενδέχετο να προκαλέσει σε παρευρισκόμενο πρόσωπο επίθεση». Παράλληλα, την απείλησε πως θα την σκοτώσει.    
Η νεαρή μετά τις φρικτές πράξεις του 30χρονου προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, εξού και ο κατηγορούμενος άρχισε να την ενοχλεί και να τις αποστέλλει προσβλητικά μηνύματα, ενώ προσέγγισε οικείο της πρόσωπο, ώστε να πει στην παραπονούμενη να αποσύρει τις καταγγελίες εναντίον του.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας διέταξε την κράτηση του κατηγορούμενου, μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία