Αλλάζουν χώρο μονάδες δειγματοληψίας για rapid tests στη Λάρνακα λόγω έντονων βροχοπτώσεων

Σε τέσσερα σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid coronavirus tests, διενεργούνται σήμερα Τρίτη στην πόλη και επαρχία Λάρνακας, ενώ στην επαρχία Αμμοχώστου λειτουργεί ένα.
 
Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα η μία μονάδα δειγματοληψίας θα βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης Αγίου Γεωργίου Κοντού (απέναντι από το κοιμητήριο). Όσον αφορά στη μονάδα δειγματοληψίας που θα βρισκόταν στο πάρκο δίπλα από την υπεραγορά Στέλιος στα Λιβάδια, το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε πως λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, μεταφέρεται στο Πνευματικό Κέντρο της Εκκλησίας Αγίου Σάββα στα Λειβάδια, στο ίδιο ωράριο.
 
Επίσης, η μονάδα δειγματοληψίας στην υπεραγορά Σκλαβενίτη (Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού) στην Λάρνακα μεταφέρεται στο συσκευαστήριο πατατών στην Οδό Ψηλορείτη μετά το κατάστημα Αδερφών Χρίστου.
 
Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργήσει επίσης στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1700 το απόγευμα.
 
Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσει μία μονάδα δειγματοληψίας με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στο χώρο στάθμευσης του Δημοτικού Μεγάρου Παραλιμνίου από τις 0830 το πρωί μέχρι τις 1630 το απόγευμα. 
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
 
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
Συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων
Έγινε η κλήρωση του Τζόκερ για το 1.100.000 ευρώ-Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
Έφθασε στην Κύπρο το Άγιο Φώς-Τελετή υποδοχής στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Πάσχα με καταιγίδες και χαλάζι-Κίτρινη προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία
ΒΙΝΤΕΟ: Εκατοστάρι για άλλη μια χρονιά στην πρώτη Ανάσταση από τον Πάτερ Ηράκλη στο Παραλίμνι
Τα Πασχαλινά έθιμα της Κύπρου-«Το κάψιμο του Ιούδα από τα σημαντικότερα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως