Εμπρησμός ημιφορτηγού στην Πάφο-Έτρεξε με τους γείτονες να σβήσουν την φωτιά

Υπόθεση εμπρησμού ημιφορτηγού οχήματος, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ημιφορτηγό όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του ιδιοκτήτη του στη Γεροσκήπου.

Η φωτιά έγινε αντιληπτή γύρω στις 21:00 χθες από γείτονες και ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη. Η φωτιά κατασβέστηκε τόσο από τον ιδιοκτήτη του ημιφορτηγού όσο και των περίοικων προτού αυτό καταστραφεί ολοσχερώς.

Στη σκηνή κλήθηκε και συνεργείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής διαφάνηκε ότι κάτω από το ημιφορτηγό εντοπίστηκε πλαστικό δοχείο που περιείχε εύφλεκτη ύλη.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία, ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.
 

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»
Απορρίπτει τις επικρίσεις ο Χαρτσιώτης: «Πέραν από το ατυχές περιστατικό των δύο συνανθρώπων μας, δεν είχαμε καμία απολύτως απώλεια ζωής»
Επ. Περιβάλλοντος: Θα προχωρήσουν με καύση νεκρών ζώων που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια ή ήταν στην περιοχή των πυρκαγιών
Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο 41χρονοι για τα επεισόδια έξω από τον σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Δύο εκκλησάκια υπέστησαν ζημιές-Πρόθεση Μητροπολίτη Λεμεσού για παροχή φαγητού στους πυρόπληκτους (pics)
Ερωτήματα ως προς το χρονικό ανταπόκρισης-Πήρε διαστάσεις, έγιναν εκκενώσεις και μετά ζητήθηκε βοήθεια από το εξωτερικό