Απασφάλισε η Κυβέρνηση...Τα έσοδα Νικόλα, το σκάνδαλο Μιλόσεβιτς και ο Ζαννέτος
18:49 - 13 Δεκεμβρίου 2020
![ff9399e1-7715-4661-a637-6b7ca73c7910.jpg](/images/iD5tmFX1w47yJKNT--OosMVbp20=/357359/width-750/ff9399e1-7715-4661-a637-6b7ca73c7910.jpg)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα χαρακώματα Κυβέρνηση και αντιπολίτευση με φόντο τον Γενικό Ελεγκτή
Την ίδια ώρα, ο κ. Κούσιος σημειώνει πως, «κατηγορεί ατεκμηρίωτα τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι διατηρεί δικηγορικό γραφείο. Ξεχνά, επίσης, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος το σκάνδαλο Μιλόσεβιτς στο οποίο εμπλέκεται το Γραφείο και η οικογένεια του και που αυτό το σκάνδαλο ήταν που οδήγησε τη διεθνή κοινότητα να μας θέσει στο στόχαστρο της και να κατηγορηθεί η Κύπρος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κάτι που είναι πολύ γνωστό πού οδήγησε».
Παράλληλα, υποδεικνύει στον Νικόλα Παπαδόπουλο, «προτού ρίξει λάσπη εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος ζήτησε από τον Γενικό Εισαγγελέα, ο οποίος και το έπραξε, τον διορισμό ανεξάρτητης ερευνητικής επιτροπής για να διερευνήσει όλα ανεξαιρέτως τα θέματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος και την παραχώρηση πολιτογραφήσεων σε μια οιονεί δικαστική διαδικασία, όπως ακριβώς έχει ζητήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
Καταλήγοντας, ο κ. Κούσιος υποδεικνύει «ας πάψει, επιτέλους, ο κ. Παπαδόπουλος να υποτιμά την ανεξάρτητη ερευνητική επιτροπή και τον ρόλο της, όπως επίσης και έμμεσα να προσβάλλει την αξιοπιστία, την αξιοπρέπεια και το κύρος των μελών της. Ας πάψει να εργαλιοποιεί πολιτικά τον Γενικό Ελεγκτή καθιστώντας τον βραχίονα του κόμματος του για τους μικροκομματικούς πολιτικούς του σχεδιασμούς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην αντεπίθεση ο ΔΗΣΥ-Η υποκρισία Νικόλα, η σύνδεση με Τζιοβάνη και ο πολιτικός συνεργάτης Οδυσσέας
Την ίδια ώρα, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, απαντώντας στις επικρίσεις του ΑΚΕΛ, αναφέρει ότι το κόμμα της αντιπολίτευσης, «συνεχίζει τον λαϊκισμό, την παραπληροφόρηση και την παντελή διαστρέβλωση, στην προσπάθεια του να αποσείσει την ανάμιξη του, αλλά και των στελεχών του στη διαφθορά, αποκαλώντας, μάλιστα, πολιτικό κρατούμενο, στέλεχος του που καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς (Βενιζέλος Ζαννέτος) και παραγνωρίζοντας την ανάμιξη βουλευτή, μέλους του ανώτατου καθοδηγητικού του οργάνου και χορηγού του, στο γνωστό ρεπορτάζ του Al Jazeera».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χ. Γεωργιάδης: Θέλει αποσταθεροποίηση το ΔΗΚΟ, στοχοποιήθηκα από τον Οδυσσέα
Η απάντηση Νικόλα στην Κυβέρνηση
Στα όσα του καταλογίζει η Κυβέρνηση, απάντησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.
Με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Παπαδόπουλος έγραψε «όταν η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ δεν έχει επιχειρήματα τότε θυμάται τον Μιλοσεβιτς. Θα ήταν αστείο αν η διαφθορά τους δεν ήταν τραγική. Ξέχασε όμως ο Κυριάκος Κούσιος να μας πει γιατί πρόσωπο που αναφέρεται στα Panama Papers έδωσε €50.000 στον ΔΗΣΥ και πήρε διαβατήριο».
![Altamira22](https://reporter.com.cy/media/documents/Altamira22.png)