Δεκαπεντάχρονη και δεκαεπτάχρονος οι ύποπτοι για δολοφονία στην Ελλάδα

Φώς στην άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα ρίχνουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών. Για τον λόγο αυτό, απο χθές το βράδυ μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της, ως βασικοι ύποπτοι για το άγριο σκηνικό του θανάτου.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εστιάζουν στο γεγονός οτι ο 17χρονος, σεσημασμένος για ναρκωτικά, διέμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της Αγίας Βαρβάρας και είχε καθημερινές προστριβές με τη μητέρα της φιλης του. Παράλληλα, διερευνουν για ποιο λόγο τα δυο παιδιά βρέθηκαν στις Σέρρες και αν προσπάθησαν να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς πρόκειται για ανηλίκους και απαιτουνται ειδικοί χειρισμοί για να σχηματίσουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών το πάζλ της φρικαλέας αυτής υπόθεσης. Η γυναίκα που έχασε πριν ένα χρόνο τον σύζυγό της και εργαζόταν ως καθαρίστρια για να μεγαλώσει το παιδί της, βρέθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής μέσα στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ήταν δεμένη χειροπόδαρα με ιμάντες και σφαγμένη καθώς είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το σπίτι ήταν ψαγμένο, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη παραβίασης ενω οι αρχές απο την πρώτη στιγμή αναζητούσαν την 15χρονη κόρη της η οποία είχε εξαφανιστεί. Τα ξημερώματα της Κυριακής η μαθήτρια εντοπίστηκε στις Σέρρες σε όχημα μαζί με τον Ρουμάνο φίλο της απο συνεργείο της Αστυνομίας που διενεργούσε ελέγχους για Covid-19.

«Η εμπλοκή της ερευνάται απο την Αστυνομία. Σε καθε περίπτωση οποιαδήποτε ευθύνη της θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη σύμφωνα με το δίκαιο ανηλίκων» τονίζει στο protothema.gr ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την 15χρονη κ. Σπυρος Δημητριου.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Χειροπέδες στην πρώην σύζυγο και τέσσερα άτομα για την δολοφονία του καθηγητή στην Αγ. Παρασκευή
Τραγωδία στη Χαλκιδική-Αγοράκι 13 μηνών πνίγηκε από το φαγητό του
Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού-Εντοπίστηκαν μαχαίρια, ναρκωτικά και κινητό σε κελιά
«Τρώει τη πρώτη μαχαίρια, τρώει τη δεύτερη και τον είδα να πηδά πάνω της κα να συνεχίζει να τη μαχαιρώνει»
Θέμα στον ισπανικό Τύπο η Μουρτζούκου-«Serial killer μωρών, έπαιζε πνίγοντας την αδελφή της»
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Μεταναστευτικό και ενεργειακά στο επίκεντρο των συναντήσεων Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη
Επαρχιακός δρόμος στην Ελλάδα «πλημμύρισε» με δεκάδες κιλά νωπό κοτόπουλο
Ένοχος ιδιοκτήτης ιστοσελίδας που επιχείρησε να εκβιάσει πρώην Υφυπουργό στην Ελλάδα
Μοιραίο το ταξίδι στην Ελλάδα για Αμερικανίδα-Έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε φαράγγι