Αποκαταστάθηκαν οι πλείστες βλάβες που προκάλεσε η κακοκαιρία-Πρόβλημα σε μία περιοχή

Στην αποκατάσταση των βλαβών στην ηλεκτροδότηση που προκλήθηκαν τις πρωινές ώρες από την κακοκαιρία προχώρησαν τα συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) και η μόνη βλάβη που υπάρχει αυτή την στιγμή, είναι στην επαρχία Λευκωσίας, στην Ψημολόφου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου.
 
Στην Ψημολόφου, εξήγησε η κ. Παπαδοπούλου, αποκόπηκαν καλώδια ύστερα από κεραυνό.
 
«Είχαμε τρεις βλάβες στο δίκτυο μέσης τάσης στην Λακατάμια, Μαλλούντα, Αρχάγγελο, Έγκωμη. Βλάβες υπήρχαν το πρωί στους Αγίους Τριμυθιάς, Ανάγεια, Εργάτες Κλήρου, Παλιομέτοχο, Ψημολόφου και Τσέρι Από τις 4.30 το πρωί ήταν επί ποδός τα συνεργεία και αποκατάστησαν στο μεγαλύτερο ποσοστό των βλαβών την ηλεκτροδότηση», είπε.
 
Η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι «είχαν σημειωθεί αρκετές βλάβες τις πρωινές ώρες αλλά αυτή την στιγμή η μόνη βλάβη που έμεινε είναι στην Ψημολόφου».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε η τιμή του λαδιού και άλλων προϊόντων-Τι καταγράφει το παρατηρητήριο τιμών
Ανοικτά του Παραλιμνίου σημειώθηκε η σεισμική δόνηση-Αισθητή σε διάφορες περιοχές της Κύπρου
Ανακοίνωση της Hermes Airport για όσους θα ταξιδέψουν-«Το κοινό να προσέρχεται τουλάχιστον τρεις ώρες πριν την πτήση»
Δίωρη απροειδοποίητη απεργία πραγματοποίησαν οι οδηγοί λεωφορείων στη Λάρνακα
Σεισμική δόνηση στην Κύπρο-Έγινε αισθητή στη Λάρνακα
Μονή Σινά και επίθεση σε εκκλησία στη Δαμασκό στο επίκεντρο της Συνόδου-Τρεις ανακοινώσεις, ούτε λέξη για Τυχικό
Προωθεί ποινικές διώξεις για τα €25 εκατομμύρια εταιρείας Αμπράμοβιτς ο Έφορος Φορολογίας
Μειωμένες ποσότητες νερού στη Λευκωσία λόγω εργασιών-«Αποφύγετε τη σπατάλη για να διατηρηθεί η επάρκεια»
Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ισραηλινών μέσω του λιμανιού Λεμεσού
Επιστολή Τυχικού σε Αρχιεπίσκοπο-«Παραμένω ο κανονικός Μητροπολίτης Πάφου, δεν υπάρχει τελεσίδικη καταδίκη»