Ποινή φυλάκισης σε 34χρονο για κατοχή κάνναβης πέραν των 2 κιλών

Ποινή φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων χρόνων επέβαλε σήμερα σε 34χρονο το Μόνιμο Κακουργοδικείο, κατά την εκδίκαση υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών, συγκεκριμένα ποσότητας κάνναβης βάρους πέραν των δύο κιλών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα. Την υπόθεση είχε διερευνήσει η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).

Ο 34χρονος, συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ, στις 27 Αυγούστου, 2018, όταν γύρω στις 7.00 το βράδυ, αυτός έγινε αντιληπτός από τα μέλη της ΥΚΑΝ, να τοποθετηθεί σε ανοιχτό χωράφι στην Λεμεσό, μία σακούλα που όπως διαπιστώθηκε περιείχε δύο νάιλον συσκευασίες με ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους πέραν των δύο κιλών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και των εξετάσεων που ακολούθησαν, άλλα τρία πρόσωπα ηλικίας 41, 36 και 25 χρόνων, συνελήφθησαν την ίδια μέρα. Στο αυτοκίνητο του 25χρονου, ανευρέθηκε μετά από έρευνα το χρηματικό ποσό των 16,900 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η υπόθεση ναρκωτικών καταχωρήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργοδικείου. Το Κακουργοδικείο έκρινε ένοχο τον 34χρονο και σήμερα, συνεδριάζοντας στην Λεμεσό, επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον των άλλων τριών κατηγορουμένων συνεχίζεται.

Δειτε Επισης

Πρεμιέρα ενώπιον Συνταγματικού για την απόλυση Βαρωσιώτου-Ζήτησε διάταγμα αναστολής ο Δημητριάδης, θα δημοσιεύονται τα πρακτικά
Με συμπτώματα θερμοπληξίας επέστρεψαν από τον... Πρωταρά στη μονάδα τους δύο στρατιώτες
Στο Κογκρέσο νομοσχέδιο για πενταετή παράταση της άρσης του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο
Αναβολή στην υπόθεση για τη Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό στα κατεχόμενα
Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής το αναψυκτήριο στο Πάρκο Ακαδημίας-Ευθύνες σε Τμ. Δασών και μη ορθός προγραμματισμός
Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού-Eκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών με 166 χιλιόμετρα-Χειροπέδες σε 35χρονο