Στο κελί ο 37χρονος που παρέσυρε στο θάνατο τον άτυχο Ανδρέα στη Λεμεσό

Στο κελί οδηγήθηκε ο οδηγός του οχήματος, που παρέσυρε στο θάνατο τον άτυχο Ανδρέα Ιακώβου στη Λεμεσό, χθες το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης του χθεσινού θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρός ο ποδηλάτης που κτυπήθηκε από όχημα-Συνελήφθη ο οδηγός

Υπενθυμίζεται ότι σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Λεμεσό, έχασε τη ζωή του ο Ανδρέας Ιακώβου, 62 ετών από τη Λεμεσό. 

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 1.30μμ., όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό, φθάνοντας στο ύψος του Δημόσιου Κήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 62χρονο, ο οποίος τη στιγμή εκείνη ποδηλατούσε, διασταυρώνοντας διάβαση πεζών. Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Νέες ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές στο Ισραήλ-Σειρήνες ηχούν στην Χάιφα
Ξεκαθαρίζει το Ην. Βασίλειο-«Δεν έχουμε εμπλοκή στις επιχειρήσεις του Ισραήλ, ανησυχούμε για αντίποινα από το Ιράν»
Βίντεο από την ισραηλινή επίθεση στην Τεχεράνη και το στρατηγικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς
BINTEO: Διεκόπη η παραγωγή φυσικού αερίου σε τμήμα του κοιτάσματος South Pars μετά από ισραηλινή επίθεση
Απαντά στο Ιράν ο Στάρμερ-«Στέλνουμε περαιτέρω πολεμικά αεροσκάφη για αντιμετώπιση απειλών σε Ιράκ και Συρία»
Σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με ηγέτες και Κόστα για τον Πρόεδρο-Επανέλαβε τη θέση της ΚΔ υπέρ αποκλιμάκωσης
Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό
Σαραντάχρονος απουσιάζει από την οικία του στη Λευκωσία (pic)
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νετανιάχου-«Θα βομβαρδίσουμε όλους τους στόχους του καθεστώτος του Αγιατολάχ»