Του στέρησαν την άδεια και εννέα μέρες μετά συνελήφθη μεθυσμένος-Ποινή φυλάκισης σε 34χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης ενός μήνα και στέρηση άδειας οδηγού για τρεις μήνες, σε 34χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε κατηγορίες που αφορούν αδικήματα οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και οδήγησης μηχανοκινήτου οχήματος με στερημένη άδεια οδηγού.
 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Κλάδου Τροχαίας Λάρνακας «γύρω στη μία το μεσημέρι της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της Τροχαίας σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός ηλικίας 34 ετών, αφού μεταξύ άλλων το εξωστ του οχήματος ήταν θορυβώδες. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας είχε στερήσει στις 17 Οκτωβρίου, στον 34χρονο να κατέχει άδεια οδηγού για περίοδο ενός μηνός».
 
Πρόσθεσε ότι «στο νεαρό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 76 μg αντί 22 μg που είναι το όριο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας για τελική ένδειξη η οποία ήταν και πάλι 76 μg». Ακολούθως είπε ότι «συνελήφθη και παρέμεινε υπό κράτηση τόσο για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης όσο και για παρακοή διατάγματος του Δικαστηρίου που του είχε στερήσει την κατοχή άδειας οδηγού για ένα μήνα».
 
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «ο 34χρονος οδηγούσε επίσης το αυτοκίνητο χωρίς ασφάλεια και στις 27 Οκτωβρίου οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενώπιον του οποίου παραδέχθηκε τις δύο κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο νεαρός παραμείνει υπό κράτηση μέχρι και σήμερα για επιβολή ποινής».
 
Σήμερα ο 34χρονος οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός μήνα και στέρηση της άδειας οδηγού για τρεις μήνες, για τα αδικήματα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης και για την οδήγηση οχήματος με στερημένη άδεια οδηγού.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης