Σχεδόν 500 θάνατοι στην Αγγλία-Πρόσω ολοταχώς για lockdown

Ακόμα 492 θάνατοι λόγω κορωνοϊού καταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το προηγούμενο 24ωρο, απολογισμός που είναι ο υψηλότερος ημερήσιος από τις 19 Μαΐου.

Τη στιγμή που ανακοινώνονταν τα νέα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας, στη Βουλή των Κοινοτήτων εγκρινόταν το νέο lockdown για την Αγγλία, που θα ισχύσει αμέσως μετά από τα μεσάνυχτα τοπική ώρα και θα διαρκέσει για τέσσερις εβδομάδες, έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Η πρόταση της κυβέρνησης για lockdown πέρασε με 516 ψήφους υπέρ και 38 κατά. Εκ των 38 αρνητικών ψήφων περίπου 20 υπολογίζεται ότι προήλθαν από βουλευτές του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος.

Η χώρα μέτρα πλέον 47.742 νεκρούς από την πανδημία.

Τα κρούσματα του 24ωρου μετρήθηκαν σε 25.177, ανεβάζοντας το συνολικό απολογισμό σε 1.099.059.

Οι νοσηλευόμενοι φορείς του ιού έφτασαν τους 12.320, εκ των οποίων οι 1.142 βρίσκονται σε κλίνη με αναπνευστήρα.

Δειτε Επισης

Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι
ΒΙΝΤΕΟ: Αναστάτωση σε πτήση στις ΗΠΑ-Επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου
Αφού βομβάρδισε την καθολική εκκλησία στη Γάζα ο Νετανιάχου τηλεφώνησε στον Πάπα
Απαντά ο Πεσκόφ για το νέο πακέτο κυρώσεων-«Η Ρωσία έχει αναπτύξει κάποια ανοσία σε τέτοια μέτρα»
Έξι νεκροί από νέα νυκτερινά ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία
Νέες αποκαλύψεις με τον διάλογο του πιλότου της Air India και του συγκυβερνήτη του-«Το αεροπλάνο είναι στα χέρια σου»
Τα Ηνωμένα Έθνη απαιτούν διεξαγωγή ταχείας έρευνας για τη βία στη νότια πλευρά της χώρας