Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τους παίκτες της για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων

Φως στο (οικονομικό) τούνελ της Μπαρτσελόνα... Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσιακή διοίκηση του συλλόγου, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις, επήλθε καταρχήν συμφωνία με τους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών, ώστε να γίνει μια άτυπη περικοπή μισθών.

Για την ακρίβεια, οι παίκτες συμφώνησαν να λάβουν τα χρήματά τους σε περισσότερες δόσεις σε βάθος τετραετίας, ακόμα και αυτοί των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν, όπως για παράδειγμα ο Λιονέλ Μέσι.

Με αυτή την τακτική, ο σύλλογος καταφέρνει να «παγώσει» την πληρωμή 172 εκατομμυρίων ευρώ (122 σε φιξ ποσά και αλλά 50 από τα μπόνους), τα οποία έπρεπε να καταβάλλει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και θα οδηγούσε στο να κλείσει το οικονομικό έτος με απώλειες.

Συμφωνία, όμως, επήλθε και με τους διοικητικούς υπαλλήλους του συλλόγου (540), με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να παίρνει μια σημαντική οικονομική ανάσα, στην αντιμετώπιση της κρίσης που επήλθε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας και δύο οχημάτων στη Λάρνακα
Σπάνιο να μην μονιμοποιείται δικαστής μετά από διετή θητεία-Δικαιούται να προσφύγει στα εσωτερικά ένδικα μέσα η Βαρωσιώτου
Συνεχίζει το ίδιο τροπάριο ο Τατάρ-«Οι Ε/κ προκαλούν εντάσεις με τις συλλήψεις για σφετερισμό»
Χάθηκαν από την Κυριακή τα ίχνη του 64χρονου Χριστάκη Χριστοδούλου (pic)
Πέραν των 80 έργων για τη Λευκωσία κόστους άνω του ενός δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο ΠτΔ
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 50.000 πολίτες στην Τουρκία-Μάχη με τις φλόγες, καταστράφηκαν σπίτια
Και όμως ο Καπηλιώτης δικαίωσε την Ανδριάνα και όλους τους πολίτες, εκθέτοντας το Σώμα που υπηρετούσε
Σε πνιγμό εντός ύδατος φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος 28χρονου στη Γεροσκήπου
Καρατομήθηκε η Ντόρια Βαρωσιώτου που εξέδωσε το πόρισμα για Θανάση, απολύθηκε από το Δικαστικό Σώμα-Απόφαση με σκιές