Χωρίς προβλήματα και καθυστέρηση οι δειγματοληψίες εργαζομένων στη Λεμεσό

Καλύτερα τα πράγματα σήμερα στα σημεία δειγματοληψίας εργαζομένων στη Λεμεσό, με αλλαγές στον προγραμματισμό σε σχέση με το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», όπου οι πολίτες προσέρχονται για εξέταση με τα πόδια αντί με τα οχήματα τους.
 
Μετά τη χθεσινή ταλαιπωρία για αρκετούς εργαζομένους, λόγω της έλλειψης τεστ και της καθυστέρησης στην παραλαβή επιπρόσθετων τεστ από τη Λευκωσία, η σημερινή διαδικασία κυλούσε μέχρι το μεσημέρι ομαλά, με τη μέγιστη αναμονή να μην ξεπερνά τη μια ώρα.
 
Ιδιαίτερα στο αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», μετά από σχετικές οδηγίες, οι εργαζόμενοι δεν εξετάζονται ενώ βρίσκονται στα οχήματα τους αλλά, αφού σταθμεύσουν στο χώρο, προσέρχονται πεζή στους δυο σταθμούς δειγματοληψίας που λειτουργούν με τρεις δειγματολήπτες.
 
Στη Λεμεσό οι δειγματοληψίες για τους εργαζομένους γίνονται επίσης στο πάρκο Γλαύκου Κληρίδη στη Γερμασόγεια (οδός Αμερικάνας) και στον χώρο στάθμευσης της λαϊκής αγοράς Επαμεινώνδα.
 
Προς επίσπευση των διαδικασιών και αποφυγή ταλαιπωρίας, οι εργαζόμενοι καλούνται να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να έχουν έτοιμη τη βεβαίωση εργοδότη σε έντυπη μορφή που θα παραδίδουν στον σταθμό δειγματοληψίας.
 
Κανονικά συνεχίζονται και οι δειγματοληψίες ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που σήμερα ξεκίνησαν για πρώτη φορά και στην ορεινή Λεμεσό, με σταθμό δειγματοληψίας στο πρώην κέντρο «Φράκτης», στην, περιοχή Τριμίκλινης, Σαϊττά, Μονιάτη .
 
Δειγματοληψίες rapid test, στη Λεμεσό, πραγματοποιούνται επίσης στο χώρο του κοινοτικού συμβουλίου Μουτταγιάκας και στην πλατεία Πανεπιστημίου ΤΕΠΑΚ, απέναντι από το δημοτικό μέγαρο Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι επιπτώσεις στην Κύπρο από τη σύρραξη στη Μέση Ανατολή-«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε»
ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν