Εξιτήριο για το δεκάμηνο βρέφος με κορωνοϊό που νοσηλεύεται στο Μακάρειο

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει εντός της ημέρας το δεκάμηνο βρέφος, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο και είχε διαγνωστεί θετικό στον κορωνοϊό.
 
Όπως ανέφερε στον REPORTER ο Διευθυντής της Παιδιατρικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλίας, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι άριστη και οι θεράποντες ιατροί έχουν αποφασίσει να δώσουν εξιτήριο στο παιδάκι.
 
Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του ενός μηνός βρέφους, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται επίσης άριστη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει εξιτήριο, ενώ θα γίνουν κάποιες εξετάσεις.
 
Μέχρι σήμερα, υπέδειξε ο Δρ. Ηλία, έχουν νοσηλευτεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο δώδεκα παιδιά με κορωνοϊό, με το μικρότερο να είναι μόνο δεκαεπτά ημερών. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά στη νοσηλεία τους, εκτός από ένα παιδάκι, ηλικίας 2,5 ετών που παρουσίασε φλεγμονώδες νόσημα, που συνδέεται με τον κορωνοϊό. Με την κατάλληλη θεραπεία, το παιδί είχε πολύ καλή νοσηλεία. 
 
Στο Μακάρειο Νοσοκομείο, από την αρχή της πανδημίας υπάρχει ο θάλαμος των υπόπτων περιστατικών, όπου νοσηλεύονται τα παιδιά που παρουσιάζουν συμπτώματα, μέχρις ώτου έχουν τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων, ενώ τα παιδιά, που διαγνωστούν θετικά στον ιό, μεταφέρθηκαν στην Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κλάπηκαν αυτοκίνητα από οικία στην Πάφο, το ένα εντοπίστηκε Ύψωνα και το άλλο Πολεμίδια-Χειροπέδες σε 30χρονη
Ο πιλότος του boeing της Air India έκοψε την παροχή καυσίμου στους κινητήρες-Ψάχνουν αν υπέφερε από κατάθλιψη
Συνεχίζεται για δεύτερη και τελευταία μέρα η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη
Φιντάν: Ακολουθεί ντε φάκτο πολιτική το Ισραήλ, αγνοεί κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα άλλων χωρών
Χειροπέδες σε 43χρονο που επιχείρησε να διαρρήξει την κύρια είσοδο πολυκατοικίας
Παραδόθηκαν στις φλόγες οκτώ οχήματα σε χωράφι έξω από κτήριο στη Λευκωσία
Τετ α τετ Προέδρου και Φιντάν μετά το δείπνο-«Επιδόρπιο» η διασύνδεση του Κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά
Διάλογο στο δικό του πλαίσιο θέλει ο Τατάρ-Περιμένουν «να γίνει κάτι στο θέμα των οδοφραγμάτων»
Προσανατολίζεται σε αγώνες με 800 φιλοξενούμενους η ΚΟΠ-Προτείνει καθολική απαγόρευση μετακίνησης η «Ισότητα»
Σε κοινή γραμμή πλεύσης τα πορίσματα για Μαρί και ΤΑΚΑΤΑ-Έδωσαν μεν γραμμή για τα ποινικά, ελέγχονται όμως άπαντες