Καταδίωξη οδηγού στην Έγκωμη-Του έγινε σήμα και επιχείρησε να διαφύγει (pics)

Καταδίωξη οδηγού που αρνήθηκε να σταματήσει σε σήμανση της Αστυνομίας εξελίχθηκε το πρωί, στη Λευκωσία. Το όχημα τελικά ακινητοποιήθηκε, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε περιτείχισμα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί στην Έγκωμη, όταν μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε διερχόμενο όχημα, με δύο επιβαίνοντες, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός του οχήματος δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα της Αστυνομίας και στην προσπάθειά του να διαφύγει, εισήλθε στην λεωφόρο της 28ης Οκτωβρίου.
Αμέσως μετά, ο οδηγός εισήλθε σε πάροδο, όπου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε χαμηλό περιτείχισμα υποστατικού. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες, τόσο στον οδηγό του οχήματος, όσο και στον συνοδηγό, ενώ διενεργούν έρευνες για το λόγο που αρνήθηκαν να σταματήσουν στον έλεγχο.
 
Εξάλλου, μέλη της Αστυνομίας διενεργούν εξετάσεις στο σημείο όπου πραγματοποιήθηκε το τροχαίο ατύχημα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της κλοπής μοτοσικλέτας στη Λεμεσό-Η έκκληση του ιδιοκτήτη
Συνεχίζεται ο πολιτικός απόηχος κατά Αγγελίδη μετά και την ανακοίνωση του-Επιμένουν κόμματα στην παραίτηση του
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Κίνδυνος θάνατος 38χρονος-Έτρεχε με 200 στον αυτοκινητόδρομο, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ
Με καθυστέρηση η τοποθέτηση ΔΗΣΥ για την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Πώς τοποθετείται
«Έπεσαν στο πεδίο της τιμής και διάβηκαν ως σύμβολα ανδρείας»-Είκοσι τρία χρόνια μοιραία συντριβή του Bel 206
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Λεωφορείο που μετέφερε εθνοφρουρούς το όχημα που τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο