Η απάντηση του Καρίγιο για το στόχο της ΑΕΚ-«Φταίμε όλοι γιατί ρισκάραμε»

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χουάν Καρίγιο, με το πέρας της ήττας από τον Απόλλωνα.
 
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Το πρώτο μέρος ήταν περισσότερο ισορροπημένο και δεχθήκαμε ένα γκολ από μια ενέργεια. Στο δεύτερο ρισκάραμε και παίξαμε επιθετικά για να σκοράραμε. Συνεχίσαμε να ρισκάρουμε και από μια ενέργεια δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ. Έπαιξαν πιο έξυπνα από εμάς. Εκμεταλλευθήκαν πολλές διακοπές στον αγώνα και έτσι πήραν και τη νίκη. Δεν μπορώ να πω ότι φταίει ένας ποδοσφαιριστής συγκεκριμένα. Φταίμε όλοι γι’ αυτό, γιατί ρισκάραμε και πληρώσαμε αυτή μας τη φιλοδοξία και το ρίσκο που πήραμε.

Ερωτηθείς για τον Τρισκόφσκι που έμεινε στον πάγκο και τον Αντωνιάδη που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής ο κόουτς της ΑΕΚ, είπε «είπα στη δημοσιογραφική διάσκεψη ότι δεν είναι έτοιμος ο Τρισκόφσκι. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ξεχωρίζει, όμως ότι έπαιξε δύο σερί ενενηντάλεπτα σε δύο μέρες και ταξίδεψε, δεν ήθελα να του κάνω ‘’περισσότερο κακό’’, γιατί έχουμε και συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Αντωνιάδης δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σήμερα, όπως και ο Έκτορ. Εγώ αποφασίζω και προσπαθώ να κάνω τις καλύτερες επιλογές. Σίγουρα κάνω λάθη και όλοι κάνουμε, αλλά οι αποφάσεις παίρνονται ανάλογα τον αντίπαλο και σήμερα αποφάσισα να μην αγωνιστεί».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σε ερώτηση αν η ομάδα του μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλά και να βελτιώσει την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο είπε «δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα και να σκοράρουμε. Δεν είμαι ικανοποιημένος, μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα πιο πολλές ευκαιρίες. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για στόχους. Σίγουρα υπάρχουν ελπίδες να βελτιώσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Όμως τώρα πρέπει αν αντιληφθούμε τα λάθη που κάναμε και μετά τα Χριστούγεννα θα δούμε ακριβώς τις θέσεις που βρισκόμαστε και να μπορούμε να πούμε περισσότερα  για τους στόχους μας».

Δειτε Επισης

Τι είχες Γιάννη μου, τι είχα πάντα! Επεισόδια έξω από το Αρένα-Μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες και δακρυγόνα
Κλειδώνει στις λεπτομέρειες και ανακοινώσει τα διατάγματα για ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης-Έκκληση για συνεργασία
Ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού-Χειροπέδες σε 24χρονο
Σήκωσε το γάντι το ΥΠΕΣ, απαντά σε ΕΟΑ για την κατεδάφιση κτιρίου-«Δεν ήταν στη λίστα των διατηρητέων»
Σε επιφυλακή για τον χορό των Ρίχτερ στη Σαντορίνη-Μέτρα σε τέσσερα νησιά, ΕΜΑΚ και σεισμολόγοι στο νησί
Ο αντίκτυπος στις αγορές μετά τον εμποορικό πόλεμο που κήρυξε ο Τραμπ-Οι φόβοι για δασμούς σε Ευρώπη
Αδειάζουν τις πισίνες στη Σαντορίνη-Εξετάζουν σενάριο για 6 Ρίχτερ οι επιστήμονες μετά το μπαράζ σεισμών
Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τα νεκρά ζώα στο Μένοικο-«Δεν είναι εκτεταμένο συμβάν»
Πάνω από 200 σεισμοί σε 48 ώρες στη Σαντορίνη-Νέα έκτακτη σύσκεψη, μέτρα και σε Ανάφη, Ίο, Αμοργό
Επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης βουλευτών και υπουργών ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών