Καταγγελίες και 85 αποτροπές στα σημεία διέλευσης

Σε 26 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.
 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 2.383 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 713 έλεγχοι και έγιναν σε 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξε 1 καταγγελία υποστατικού και 4 πολιτών έπειτα από 321 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 326 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες.
 
Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 8 πολίτες για παραβίαση των μέτρων ύστερα από τη διενέργεια 290 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 605 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5  πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 105 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγιναν 1 καταγγελία πολίτη και 1 υποστατικού, ενώ διενεργήθηκαν 23 από τη Λιμενική χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Εξάλλου, υπήρξαν 85 αποτροπές διέλευσης από τα σημεία ελέγχων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Δειτε Επισης

Πυκνή ομίχλη στον αυτοκινητόδρομο
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
Έπιασαν 42χρονο να κλέβει μεταλλικά εξαρτήματα οχημάτων-Χειροπέδες σε τρεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός διπλοκάμπινου σκόρπισε τρόμο στον αυτοκινητόδρομο-Κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση
Βρήκε κρυμμένο κλειδί, μπήκε σε σπίτι και άρπαξε τρία κινητά-Δύο συλλήψεις νεαρών στην Πάφο
Εξαφανίστηκε 86χρονος από την οικία του στην Πάφο-Αγνοείται για τρεις μέρες
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Κατέβηκε σε περίπτερο στην Έγκωμη και άφησε τα κλειδιά στη μίζα του οχήματος-Άγνωστοι το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν