Καθάρισε τη Νιούκαστλ και πάτησε κορυφή η Τσέλσι

Με ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο, η Τσέλσι επιβλήθηκε εκτός της Νιούκαστλ (0-2) και έπιασε την Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League.

Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 10' μετά το αυτογκόλ του Φερνάντες και στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65' κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και δεύτερη φορά στο ματς.

Ο Βέρνερ βγήκε στην κόντρα, με την ταχύτητά του προσπέρασε δύο αντιπάλους κι εν συνεχεία έστρωσε στον Έιμπραχαμ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Ντάρλοου για το 2-0!

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία
Επανέλαβε την απόφαση αλλά δεν τοποθετείται η Εισαγγελία για το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Θα μελετηθεί»
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»