Τσουχτερό πρόστιμο σε περίπτερο που πιάστηκε με λαθραία τσιγάρα

Πρόστιμο ύψους 12,000 ευρώ συνολικά, επιβλήθηκε σήμερα σε δύο πρόσωπα, ιδιοκτήτες περιπτέρου στην επαρχία Λευκωσίας, στην κατοχή των οποίων μέλη της Αστυνομίας και του Τμήματος Τελωνείων, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Μετά από συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριών από τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λευκωσίας, γύρω στις 11.00 πριν το μεσημέρι του Σαββάτου, τα μέλη του ΟΠΕ, μαζί με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση έρευνας στην οικία, στο περίπτερο και στα δύο οχήματα, των δύο ιδιοκτητών του περιπτέρου, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να προχωρήσουν στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού από κούτες καπνού, συνολικού βάρους 9 κιλών και 600 γραμμαρίων, άλλες 101 κούτες τσιγάρων και 4 κούτες προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Αφού διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, τα δύο ύποπτα πρόσωπα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, συνελήφθησαν για την παράνομη κατοχή τους. Αργότερα το απόγευμα, οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού προηγουμένως λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων εξέδωσαν σε αυτούς εξώδικο χρηματικό πρόστιμο ύψους 12 χιλιάδων ευρώ.

Λόγω αρμοδιότητας, τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Τελωνείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
Ελεύθερος με όρους εκζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Χειροπέδες σε 27χρονο για πυρκαγιά στη Φασούλα-Μαρτυρία ότι χρησιμοποιούσε σμυρίλιο
Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera